Jennifer Coolidge

Jennifer Coolidge nem akart A Fehér Lótuszban szerepelni

Jennifer Coolidge egy interjúban elárulta, hogy majdnem visszautasította a Tanya McQuoid szerepét a Fehér lótuszban, mert állítása szerint annyira gyűlölte magát.


A 61 éves színésznő a Hollywood Reporter kerekasztal-beszélgetésén mesélt kezdeti kétségeiről és mentális állapotáról, amikor a Fehér Lótusz alkotója, Mike White először kereste fel.

Már hat hónapja koronavírus-járvány volt, én pedig bezárkóztam a New Orleans-i házamba, és vegán pizzákat tömtem magamba. Egy jó barátommal kettőt ettünk reggelire, kettőt ebédre és kettőt vacsorára. Nem akartam elvállalni. Így csak annyit mondtam neki: Ó, ez nagyon kedves, Mike. Gratulálok.

– mondta a színésznő.

A színésznő bevallotta, hogy a járvány komoly hatással volt az életszemléletére. Így ahelyett, hogy vigyázott volna magára, a csinálj, amit akarsz típusú gondolkodásmódot kezdte követni.

Azt hittem, mindannyian meg fogunk halni a covid alatt. Úgy voltam vele, hogy csak csináljatok, amit akartok. Sétáljatok meztelenül, hagyjátok magatokat letartóztatni, bármit, hiszen mindennek vége lesz

– tette hozzá Coolidge.

Még akkor is, amikor a szerepről szóló megbeszélések kezdtek komolyabbá válni az üzleti fronton, Coolidge még mindig nem akarta elvállalni, egészen addig, amíg legjobb barátnője helyre nem rázta.

Pontosan tudta, hogy mit csinálok, és azt mondta: te egy idióta vagy. Nem fogom hagyni, hogy ezt csináld. De szerintem ez sokszor megtörténik a színésznőkkel. Egész életedben csak ülsz és nyafogsz, hogy soha nem kaptad meg álmaid szerepét, aztán amikor eljön, azt mondod: nem tudom megcsinálni, hiszen megettem egy csomó pizzát. (...) Ott van Sydney Sweeney és Alexandra Daddario, hogy viseljék azokat a szexi fürdőruhákat, nem is tudom, mit gondoltam. Nem tudom, erős önutálat volt bennem, és nem voltam erre felkészülve

– magyarázta.