A Fehér Lótusz című sorozat 1. évadának egyik jelenete

Kedvelt karakter tér vissza A Fehér Lótusz 3. évadában

Hamarosan forog A Fehér Lótusz új évada, melyben egy karakter visszatér az első szériából.

Néhány héttel ezelőtt mi is megírtuk, hogy kiderült, A Fehér Lótusz 3. évada Thaiföldön forog majd. A friss hírek szerint a közelgő évad a négy thaiföldi luxusszálloda-lánc bármelyikében játszódhat, melyek Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui és az Aranyháromszög területén találhatók.

A sorozatot íróként és rendezőként is jegyző Mike White korábban már korábban is beszélt az ázsiai utazás lehetőségéről.

„Szerintem jó móka lenne talán egy teljesen más kontinensre menni. Tudod, Európában jártunk, és talán Ázsiában, valami hasonló őrültség, az jó móka lenne”

– mondta korábban.

Legutóbb Casey Bloys, az HBO vezetője a Series Mania fesztiválon hozta lázba a rajongókat, ahol a Variety beszámolója szerint a 3. évad cselekményéről beszélt sejtelmesen.

„[White] most dobta fel nekünk az ötletet, és ez nagyszerű. Ez egy igazán szórakoztató ötlet, és megmutatta, hogy lehetséges”

– fogalmazott.

Bár az előzmények azt sugallják, hogy szinte teljesen új szereplőgárda tűnik fel A Fehér Lótusz 3. évadában, a rajongók nagy örömére egy karakter visszatér az első évadból: Belinda Lindsey (Natasha Rothwell), aki a Fehér Lótusz hotel wellnes részlegét vezette, és a Jennifer Coolidge által alakított Tanya fel akarta karolni.

Ez már biztos nem fog megvalósulni, tekintve a második évad végén történteket, mindössze annyit tudunk, amennyit Mike White korábban már elmondott: a harmadik évad „egy szatirikus és vicces pillantás lesz a halálra és a keleti vallásra és spiritualitásra”.

Rothwell visszatérésén kívül a harmadik évad szereposztása még mindig rejtély. A Series Mania Festival nevű rendezvényen Bloys elmondta, hogy White olyan embereket castingol, akiket ismerünk. Hozzátette, White úgy írja meg őket, „[hogy] lehetővé teszi, hogy újra felfedezzük őket, vagy új fényben lássuk őket”.