Sydney Sweeney Volt egyszer egy ... Hollywood című film Los Angeles-i premierjén 2019. július 22-én Hollywoodban

Sydney Sweeney-nek meg kellett küzdenie A Fehér Lótuszbeli szerepéért az Eufória miatt

A színésznő az Eufória című sorozat Cassie-jeként lett ismert, de ez megnehezítette egy másik sorozatbeli alakítását.


A 25 éves színésznőt A Fehér Lótuszban nyújtott alakításáért sokan dicsérték, melyért tavaly Primetime Emmy-jelölést is kapott a Legjobb női mellékszereplő kategóriában.

Sydney Sweeney nemrég azonban arról beszélt, hogy meg kellett küzdenie Olivia szerepéért a népszerű tévésorozatban.

A Variety-nek adott interjújában elmondta, hogy az Eufóriában Cassie megformálása miatt néhány bennfentes kételkedett abban, hogy ő lesz-e a megfelelő személy A Fehér Lótuszbeli szerepre, mivel a képernyőn már egy másik népszerű karakterként ismerték.

„Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! Általában azokért kell megküzdenem, amelyekért olyanokat akarok, amelyek mások, mint a Reality [Sweeney lesz a Reality Winner egykori amerikai hírszerző életén alapuló, hamarosan bemutatásra kerülő film főszereplője]. Meghallgatáson kellett részt vennem érte. Fel kellett vennem magam, és el kellett küldenem a meghallgatásomat, mint mindenki másnak.”

A színésznő szerint ugyanez volt a helyzet A Fehér Lótusz esetében is.

„Nem gondolták, hogy alkalmas vagyok rá, mert az Eufóriát csináltam.”

Sweeney azonban eltökélt volt, hogy megkapja a szerepet, így elment a meghallgatásra.

„Elmentem a meghallgatásra, mint bárki más, és ugyanúgy visszahívtak, mint bárki mást. Kaphatnék olyan szerepeket, amelyek hasonlóak azokhoz, amiket már játszottam, de azokért, amelyek mások, amelyek meglepik az embereket, általában meg kell küzdenem”

– tette hozzá.