Vilmos herceg és Katalin hercegné

Vilmos és Katalin első találkozása is benne lesz A korona sorozat új évadában

A rajongók már izgatottan várják A korona új évadát több tényező miatt is. Egyelőre nem lehet tudni sok mindent az új epizódokról, az viszont egyre biztosabb, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné megismerkedése is a középpontba kerülhet.


Az ötödik évadban már találkozhattunk a fiatal Vilmos és Harry herceggel, viszont korukból adódóan abban az időben még nem ők kerültek a figyelem középpontjába. Eddigi ismeretek alapján a testvérpár összeveszése már nem lesz megfilmesítve a sorozatban, de ez nem azt jelenti, hogy nem is lesznek velük fontos történetszálak.

Az utolsó évadban Diána walesi hercegné halála is fel lesz dolgozva, így a hercegek lelki állapota rivaldafénybe kerülhet. Arról nem is beszélve, hogy Vilmos nagyjából abban az időben ismerkedett meg mostani feleségével, Katalin hercegnével. A hercegné szerepét Meg Bellamy kapta, míg a hercegét Ed McVey.

Egyes lesifotósok a középpontba kerülő egyetemi környezetnél látták a két színészt, ahogy éppen egy jelenetet forgattak. A történések szerint a két fiatal elszalad egymás mellett, majd a fiú szerelmesen visszanéz a lányra. Úgy tűnik, kettejük találkozása komolyabban ki lesz fejve, mint amire számítottunk.

Sajnos a valóságban a hercegi pár mindig szűkszavúan beszél a megismerkedésük igazi történetéről. Így nem lehetünk egészen biztosak benne, hogy az első találkozásuk valóban így történt. A stáb egyetlen támpontja az a 2010-es eljegyzési interjú, melyben halvány utalásokat tettek az akkori eseményekre.

„Azt hiszem, azt mondtad, hogy elvörösödtem, amikor találkoztunk, és valahogy elszaladtam. Nagyon szégyenlős voltam. Valójában Vilmos kezdetben nem sokat volt jelen. Nem volt ott a gólyahéten, így eltartott egy kis ideig, amíg megismertük egymást, de már elég korán nagyon közeli barátok lettünk”

— olvashatjuk a walesi hercegné szavait a Marie Claire cikkében.

A folytatásban Vilmos herceg elmondta, hogy kezdetben tényleg csak baráti kapcsolat volt közöttük. Ketten abban az időben néhány barátjukkal összeköltöztek, így egy fedél alatt ismerhették meg egymást közelebbről. Végül a közeli viszonyból szerelem bontakozott ki, amiből azóta házasság lett.

Nyitókép: Getty