A mackó, jelenetkép

Még csak most jön A mackó harmadik évada, de már a folytatás is tervben van

Úgy tűnik, az FX megszívlelte Carmy Berzatto séf mantráját: „Minden másodperc számít". A csatorna nem csak A mackó 3. évadának premierjét hozta előre néhány órával (június 26. este 9 óra), de a népszerű vígjáték-dráma már a negyedik évadot is tervbe vette.


A Deadline év eleji beszámolója szerint a szereplők és a stáb egymás után forgatták A mackó 3. és 4. évadát Chicagóban, annak ellenére, hogy az FX még nem jelentette be az évad megújítását. A csatorna még mindig nem hozta nyilvánosságra a negyedik évadot − bár ez nem jelenti azt, hogy aggódni kellene. Carmy minden bizonnyal újra magára ölti majd híres fehér pólóit. Íme, amit a folytatásról eddig tudunk.

​Lesz A mackónak 4. évada?

Minden jel arra mutat, hogy „igen, séf". Több forrás is megerősítette a Variety-nek és a Deadline-nak, hogy A mackó folytatódik egy 4. évaddal (és esetleg azon túl is). Most már csak az a kérdés, hogy az FX mikor közli a hírt.

​Kik szerepelnek majd benne?

Mivel a 3. és 4. évadot egymás után forgatták − és a stáb növekvő sztárerejének is köszönhetően −, arra számíthatunk, hogy sok kedvenc szereplőnk a 4. évadban is feltűnik majd. A várható tehetségek között lesz többek között az Emmy-díjas Jeremy Allen White (Carmy), Ayo Edebiri (Sydney) és Ebon Moss-Bachrach (Richie), valamint Liza Colón-Zayas (Tina), Abby Elliott (Natalie/Sugar), Lionel Boyce (Marcus) és Matty Matheson (Neil Fak). Az FX azonban még nem erősítette meg a stáblistát − és vendégszereplőket sem hoztak nyilvánosságra. Mi, mint mindig, most is több Jamie Lee Curtisért imádkozunk.

​Miért forgatták egymás után a 3. és 4. évadot?

A Deadline szerint a két évad forgatási ütemterve legalábbis részben a szereplők beosztásának köszönhető. A mackó 2022-es sorozatpremierje óta különösen White és Edebiri váltak sztárokká, és állítólag „rengeteg filmes lehetőséget kapnak". A 3. és 4. évad együttes forgatása volt az egyik módszer arra, hogy az ütköző időbeosztásuk ne akadályozza őket abban, hogy a jövőben visszatérjenek a sorozatba.

Hogy ez mit jelent a 3. és 4. évad történetére nézve, még nem tudni. Az egyetlen dolog, amit biztosan tudunk? A Mackó egyhamar nem fogja elhagyni Chicagót.

Forrás: Elle

Nyitókép: Disney+