Anne Hathaway és Julie Andrews a 2001-es Neveletlen hercegnő című filmben

Akkor most jön vagy nem a Neveletlen hercegnő folytatása?

20 évvel az utolsó rész után hivatalosan is készül a Neveletlen hercegnő 3. része, de hogy mikor láthatjuk, azt még nem tudni.


„Jó helyen vagyunk. Ez minden, amit mondhatok. Még nincs mit bejelenteni. De jó helyen vagyunk”

– mondta Anne Hathaway a V magazinnak nemrég adott interjújában.

Arról egyelőre nincsen információ, hogy az eredeti szereplőgárdából kik térnek vissza a Disney-franchise-ba, de Hathaway azt mondta, miután felröppentek a harmadik rész első hírei, hogy bármit megtenne azért, hogy Julie Andrews is részt vegyen a produkcióban.

„[...] Ha van rá mód, hogy Julie Andrews-t is bevonjuk, szerintem sikerülne. Elmennénk oda, ahol ő volt, és egy zöld vásznat tennénk mögé, és egyszerűen csak megcsinálnánk”

– nyilatkozta Hathaway tavaly az Entertainment Tonightnak.

A színésznő még 2019-ben a Watch what Happens Live című műsorban beszélt arról, hogy már elkészült a forgatókönyv a harmadik filmhez.

Van forgatókönyv. Meg akarom csinálni. Julie [Andrews] is meg akarja csinálni. Debra Martin Chase, a producerünk is meg akarja csinálni. Mindannyian nagyon akarjuk, hogy megtörténjen. Csak nem akarjuk, hacsak nem tökéletes, mert mi is mondani addig, amíg nem kész, de dolgozunk rajta.
Larry Miller \u00e9s Anne Hathaway a Neveletlen hercegn\u0151 c\u00edm\u0171 filmben

Fotó: Profimedia

Nemrég írtunk róla, hogy Hathaway a Neveletlen hercegnő egyik emlékezetes jelenetében végig improvizált.

Karakterének, Mia Thermopolisnak, aki a film elején tudja meg, hogy egy kis ország trónörököse, emiatt kívül-belül átváltozáson kell átesnie. Külső megjelenése teljes frissítést kap a film egy jelenetében, melyben egy ponton a fodrász (Larry Miller) hajkeféje beletörik Mia hajába. A forgatáson használt „makacs” hajkefe azonban a vártnál is nehezebbé tette a forgatást.