Kristen Bell és Adam Brody a Bármit, csak ezt ne​ című sorozatban

Jön Kristen Bell és Adam Brody új sorozatának a 2. évada

Tarolt a Netflix Bármit, csak ezt necímű új, romantikus vígjáték-sorozata, így nem csoda, hogy berendelték az új évadot.

A Bármit, csak ezt ne című sorozat folytatását nemrég erősítette meg Bela Bajaria, a Netflix tartalomért felelős vezetője a Bloomberg Screentime konferenciáján Los Angelesben.

Kisebb változást jelent, hogy a második évad új showrunnereket kap, Jenni Konner (Csajok) és Bruce Eric Kaplan személyében.

AKristen Bell és Adam Brody főszereplésével készült sorozat sztorija szerint a cinikus szex-podcaster, Joann váratlanul beleszeret a fiatal rabbiba, Noah-ba, de rajtuk kívül szinte senki sem gondolja úgy, hogy kapcsolatuknak lehet jövője. A család, a barátok és a hit (vagy Joanne esetében annak hiánya) mind a pár útjába állnak.

A Bármit, csak ezt ne utolsó epizódja jó pár kérdést hagyott bennünk.

Noah és Joanne mindenekelőtt egymást választották, de vajon mit fog tenni a lehetséges előléptetésével, hogy főrabbi legyen? Joanne betér, és felveszi a zsidó vallást?

Aztán ott van még az egyre növekvő feszültség Joanne nővére, Morgan és Noah bátyja, Sasha között. Titkos barátságukat végül Sasha felesége, Esther leplezi le az utolsó epizódban, ami csak bajt jelenthet egy esetleges második évadban.

A sorozat Erin Foster amerikai író saját szerelmi történetén és életén alapul. Foster, aki egykor ugyanolyan cinikus volt, mint a sorozat főszereplője, Joanne, elárulta, hogy a szerelmi kudarcokban találta meg a komikus értéket.

„Mindig is nagyon cinikus író voltam, mert én is nagyon cinikus ember voltam, és innen származik az összes komédiám, és innen ered a komikus szemléletem - a randizás és a kapcsolatok kudarca, a dolgok felrobbanása és a humor megtalálása ebben”

– mesélte a Tudumnak.

Cinizmusa egészen addig tartott, amíg meg nem ismerte mostani férjét.

„Ez a műsor az egyetlen jó döntésemen alapul, amit valaha is hoztam: belezúgtam egy kedves zsidó fiúba. De rájöttem, hogy boldognak lenni sokkal nehezebb, mint szerencsétlennek lenni – nincs miért panaszkodni. Így hát megalkottam ezt a műsort, amely mindazon alapul, hogy milyen nehéz lehet megtalálni az igazit.”