egy pár néz a Netflixen valamit

Ezeknél a sorozatoknál és filmeknél most nem találsz jobbat a Netflixen

Ha már te is végignézted a nagy slágereket a Netflixen, és ínyencségekre vadászol, segítünk eligazodni a friss kínálatban. Szerencsére a streaming-platformon rengeteg film és sorozat közül választhatsz a toplistás szekcióban, mi pedig mutatjuk a kedvenceinket.


1. Bármit, csak ezt ne

A fergeteged poénok és a Kristen Bell és Adam Brody közötti tagadhatatlan kémia miatt érdemes megnézni ezt a sorozatot. A Bármit, csak ezt ne két olyan ember valószínűtlen románcát mutatja be, akik teljesen különböző világokból érkeztek: az egyikük szex-podcaster, a másikuk pedig rabbi. Vajon a kapcsolatuk túléli a különbözőségeiket?

​2. Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztori

Ryan Murphy új doku-sorozata a szeptember 21-i premierje óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A kilencrészes sorozat két testvér, Lyle (Nicholas Alexander Chavez) és Erik (Cooper Koch) valós esetét mutatja be, akiket 1996-ban szüleik meggyilkolásáért ítéltek el. Bár a legtöbben azt állítják, hogy az indíték a pénz volt, a testvérek ragaszkodnak ahhoz, hogy szüleik bántalmazó és kegyetlen viselkedése miatt álltak bosszút.

3. A tökéletes pár

A hatrészes Netflix-sorozat Elin Hilderbrand azonos című könyvén alapul, és olyan sztárszereplőkkel készült, mint Nicole Kidman és Liev Schreiber. A cselekmény középpontjában egy flancos nantucketi esküvői hétvége áll, ahol az egyik vendéget holtan találják. A kritikusok szerint ez a különleges jégkirálynő az a szerep, amire Kidman született.

​4. Túlélőjátszma

A Túlélőjátszma egy középiskolai focicsapatot követ, miután a repülőgépük lezuhan a kanadai vadonban. Mivel civilizáció nincs a láthatáron, meg kell tanulniuk, hogyan kell túlélni, miközben a segítségre várnak. A történetet a tizenévesek szemszögéből mesélik el, valamint a felnőtt túlélők 25 évvel későbbi szemszögéből.

5. Mr. McMahon

A dokumentumfilm Vince McMahon, a WWE társalapítójának és korábbi vezérigazgatójának életét és karrierjét mutatja be. Bár ő építette fel a világ legnagyobb profi pankrációs platformját, ellentmondásos gyakorlatai nem maradtak észrevétlenek.

​6. Fülig beléd zúgtam (Heartstopper)

A coming-of-age sorozat két tinédzsert követ, akik rájönnek, hogy a barátságuk nem is olyan plátói, mint eredetileg gondolták. Együtt vészelik át a középiskola és az első szerelmek hullámvölgyeit.

Forrás: PureWow

Nyitókép: Shutterstock