A Szörnyetegek 2. évadának Los Angeles-i premiere a The Egyptian Theatre Hollywoodban 2024. szeptember 16-án

A Netflix legújabb sikere lehet a Szörnyetegek 2. évada

A sorozat 2022-es első évada Jeffrey Dahmer sorozatgyilkos életét dolgozta fel, a nagy sikerre való tekintettel pedig az alkotók elkészítették a széria folytatását. A szeptember 19-én debütált új részek – amelyek a Menendez-testvérpár történetét dolgozzák fel – pedig még vérfagyasztóbbnak ígérkeznek a hírek szerint.


Az antológiasorozat tízrészes új évada Lyle és Erik Menendez testvérpár nagy visszhangot kiváltó ügyét vizsgálja, akik 1989-ben Beverly Hills-i otthonukban lőtték le saját szüleiket.

Míg a vád szerint a testvérek célja a családi vagyon megöröklése volt Menendez-ék a mai napig azt állítják, hogy az őket érő folyamatos fizikai és pszichikai abúzus áll a gyilkosság hátterében.

Bár a Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori évada után nehéz lesz még nagyobb kritikai és közönségsikert elérni az alkotóknak, a szereplőgárda talán még patinásabb, mint két éve.

José és Kitty Menéndez szülők szerepében Javier Bardem ésChloë Sevigny látható, míg fiaikat Nicholas Chavez és Cooper Kochalakítja.

Van még mit várni idén a Netflixen

Az idei év még tartogat izgalmas sorozatpremiereket a streaming-szolgáltatón – karácsonykor érkezik minden idők egyik legnépszerűbb szériája, a Squid Game 2. évada.

(Glamour)

Nyitókép: Getty Images