Alföldi Róbert

Hasonlítasz Alföldi Róbertre? Jelentkezz!

Alföldi Róbert hasonmást keres a Centrál Színház új darabjához.

2022. január 15-én Sidney Lumet 1976-os, Hálózat című, sokszorosan Oscar-nyertes filmjét mutatja be a Centrál Színház, melyhez azt a hozzávetőlegesen 175-185 cm magas férfit keresi, aki megjelenésében hasonlít Alföldi Róbertre.

A Puskás Tamás által rendezett, a média mákonyos hatalmáról szóló előadásban többek között Alföldi Róbert, Martinovics Dorina, László Zsolt, Fehér Tibor és Bodrogi Gyula is látható lesz majd.

A történet főszereplője Howard Beale, az esti híradó bemondója, akit huszonöt év után kirúg a csatorna az alacsony nézettség miatt, végső kétségbeesésében közli, hogy élő adásban lesz öngyilkos. A morbid bejelentés példátlan reakciókat szül – az egész világ a feje tetejére áll.

A filmben Peter Finch alakította Howard Beale, a hírolvasóból lett próféta szerepét, Lee Hall nagy sikerű színpadi adaptációjában Bryan Cranstont láthatta a közönség, a hazai ősbemutatón pedig Alföldi Róbert bújik a híradós bőrébe.

A Centrál Színházban a munka 2022. január 10. és 14. között, a főpróbahéten mindennapos, a premiert követően havi 4-6 alkalommal esti elfoglaltságot jelent, versenyképes statiszta fellépti díj ellenében.

Jelentkezni egyszínű, egyenletes háttér előtt, nappali fényben készült fotókkal lehet, a casting@centralszinhaz.hu email címen. Ide egy teljes alakos és 3 mellkivágású képet várnak, szemből és mindkét profilról, tehát összesen 4 csatolmányt.

Alf\u00f6ldi R\u00f3bert

Fotó: Sárosi Zoltán

Nyitókép: atv_magyarorszag