Almási Kitti, Ott Anna, Kováts Adél

Podcastpremier! Ott Anna, Almási Kitti és Kováts Adél életük egyik legnehezebb évéről és az újrakezdésről

Indul a IN.hu videó- és podcastsorozata, melynek adásaiban Ott Anna kulturális menedzser beszélget ismert nőkkel egy-egy témáról. A lejjebb elérhető első részben Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológussal és Kováts Adéllal, a Radnóti Színház igazgatójával és színészével az újrakezdés témáját járják körül.


Az Újrakezdés, krízisek és a csend éve című adásban szó esett többek között arról, hogyan küzdött meg a káosszal Kováts Adél egy színház vezetőjeként és magánemberként.

„Életem egyik legnehezebb éve volt"

– fogalmazott a járvány időszakáról.

Almási Kittit főként előadóként érintette a vírus, ennek kapcsán az online előadás nehézségeiről beszélt.

„Előadóként megélni azt, hogy online ülök egy gép előtt és a közönség egy digitális szám, amit látok és a hallgatók vagy ott ülnek, vagy nem, érdeklődnek vagy nem, azért elég sok kiábrándító pillanatot hozott."

A beszélgetés során szóba jött az is, mi az a tulajdonság, ami Almási Kitti szerint sikerre viszi az embereket és hogy hogyan segít a művészet a megküzdésben? Ilyen, és ehhez hasonló témákat jár körül az IN.hu videó-és podcastsorozatának első, Újrakezdés, krízisek és a csend éve című adása.

Keresd az IN.hu videó-és podcastsorozatát szeptember 27-től a Youtube-on és a Spotify-on, és iratkozz fel, ha kíváncsi vagy további inspiráló beszélgetésekre, innovatív témákra és intelligens nőkre!


Nyitókép: Galgóczi Németh Kristóf