Amanda Seyfried

Amanda Seyfried és Sydney Sweeney közös pszichothrillert forgat

Sydney Sweeney és Amanda Seyfried rajongói örülhetnek, mert a színésznők megerősítették, hogy együtt szerepelnek majd az új thrillerben, a The Housemaidben.


A film Freida McFadden azonos című New York Times bestseller regényének adaptációja, melyet az Egy kis szívesség rendezője, Paul Freig készít, és egy pszichológiai thrillerről van szó.

A könyv olvasása közben elképzeltük a szereplőket, és Sydney Sweeney és Amanda Seyfried tökéletes Millie és Nina szerepére − mindketten titokzatosak, árnyaltak és hihetetlenül ügyesen játszanak olyan karaktereket, akik nem fednek fel mindent azonnal. És örülünk annak is, hogy Paul Feiggel dolgozhatunk, akinek bizonyított tapasztalata van dinamikus női főszereplőkkel rendelkező történetek kidolgozásában

− mondta Erin Westerman, a Lionsgate Motion Picture Group társelnöke.

​Miről szól majd a The Housemaid?

A The Housemaid középpontjában Millie áll, egy sötét múlttal küszködő fiatal nő, aki újra akarja kezdeni az életét. Az utolsó esélye az újrakezdésre, hogy munkát kap egy gazdag házaspárnál (Nina és Andrew Winchester) szobalányként. Millie azonban felfedezi, hogy a család titkai sokkal sötétebbek, mint az ő sajátjai.

Azok miatt, akik nem olvasták a könyvet, nem árulunk el sokat, de az biztos, hogy sokkoló fordulatokra számíthatunk majd.

​Kik szerepelnek a The Housemaid szereplőgárdájában?

Sydney SweeneyFotó: Profimedia

Ahogy azt már kitalálhattátok, Sydney fogja játszani a fiatal szobalányt, Millie-t, míg Amanda Nina szerepét kapta meg. A film további főszereplőinek, Andrew-nak és a Winchesterek kertészének, Enzónak a szereposztására még várnunk kell.

​A szobalány megjelenési dátuma

Mivel a filmet a Lionsgate és a Hidden Pictures készíti, számíthatunk rá, hogy a mozikba kerül, mielőtt valamelyik streaming-szolgáltatónál landolna.

Hogy mikor kerül a mozikba, azt még nem erősítették meg. Mivel a forgatás még nem kezdődött el, lehet, hogy csak 2026-ban láthatjuk majd.

Forrás: marie claire

Nyitókép: Getty Images