Az ördög Pradát visel, jelenetkép

Hivatalos: jön Az ördög Pradát visel folytatása

Mi sem hisszük még el, de állítólag végre készül Az ördög Pradát visel folytatása.


A Puck és a Variety szerint a 2006-os sikervígjáték folytatása végre hivatalos zöld utat kapott a Disney-től, és állítólag Meryl Streep, aki Miranda Priestlyt, a jégkirálynő főszerkesztőt alakította, szintén aláírta, hogy visszatérjen a társszereplő Emily Blunt mellett.

Anne Hathaway részvétele a közelgő folytatásban még nem világos, bár nem igazán tudunk elképzelni egy rendes folytatást Andy Sachs divatellenes alakítása nélkül. Az évek során kétségeit fejezte ki a folytatás megvalósulásával kapcsolatban, legalábbis az ő részvételével. A forgatókönyvíró Aline Brosh McKenna is visszatér, aki a hírek szerint kulcsszerepet játszott abban, hogy Streep is visszatérjen. A Disney nem kívánt nyilatkozni a folytatás helyzetéről.

A Puck szerint a folytatásban Priestly-t követhetjük majd, aki most „a magazinüzlet disztópikus valóságával" szembesül, és szemtől szemben áll majd egykori asszisztensével, Emily Charltonnal (Blunt), aki most „egy Kering vagy LVMH stílusú luxuskonszern nagyhatalmú vezetője, és a reklámra Priestly-nek nagy szüksége van".

Az \u00f6rd\u00f6g Prad\u00e1t visel, jelenetk\u00e9p

Fotó: Fox 2000 Pictures

Az eredeti film rajongói természetesen gyorsan kimutatták izgatottságukat − és hezitálásukat − a folytatás hírére.

Az ördög Pradát visel című filmet határozottan felírnánk az abszolút tökéletes filmek nem hivatalos listájára, amelyhez soha nem szabad hozzányúlni − de az eredeti szereplőgárda potenciálisan teljes létszámával a fedélzeten talán még egyszer sikerülhet a varázslat.

Forrás: Harpersbazaar

Nyitókép: Fox 2000 Pictures