A Bajos csajok egyik jelenete

Ezért utasította vissza Rachel McAdams a tavalyi Bajos csajok egyesülést

Már évtizedek óta vártunk egy Bajos csajok egyesülésre, hiszen rengetegen a mai napig imádják a 2004-es filmet. Bár tavaly teljesült a kívánságunk, de sajnos nem egy folytatás formájában, csupán egy reklámra álltak össze a szőkeségek.


A Black Friday-t reklámozó videóban Lindsay Lohan, Amanda Seyfried és Lacey Chabert újra eljátszották eredeti Bajos csajok-szerepüket, de Rachel McAdams - aki a méhkirálynőt, Regina George-ot alakította – hiányzott mellőlük. A Variety-nek adott interjújában Rachel elárulta, miért utasította vissza a lehetőséget, hogy csatlakozzon társaihoz.

Rachel így nyilatkozott:

„Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! Azt hiszem, ha teljesen őszinte akarok lenni, nem voltam annyira izgatott, hogy egy reklámot csináljak. Egy film remekül hangzott volna, de még sosem csináltam reklámot, és nem éreztem úgy, hogy ez az én műfajom lenne.”

A színésznő még hozzátette, hogyha tudta volna, hogy a többiek is részt vesznek benne, akkor talán mást válaszolt volna a reklámra.

„Továbbá... nem tudtam, hogy mindenki benne lesz. Természetesen szívesen részt vennék egy Mean Girls-találkozón, és együtt lógnék a plasztikokkal, de ezt csak később tudtam meg.”

Lindsay Lohan, aki a reklámban újra Cady Heron szerepét alakította, pozitívan nyilatkozott a Bajos csajok-egyesüléséről, és a People-nek azt mondta:

„Annyi év után nagyon jó volt újra együtt lenni. Nagyszerű volt mindenkivel találkozni.”

Lacey Chabert, aki az eredeti filmben Gretchen Wiener-t alakította, hozzátette:

„Csodálatos volt Amandával és Lindsay-vel tölteni a napot, és nagyon jó volt újra együtt lenni és nosztalgiázni.”

Bár lehet, hogy Rachelt nem fogjuk egyhamar látni a Bajos csajok-egyesülésében, de a Mean Girls musical filmre már várhatunk idén januárban.

Az ezredfordulós film újragondolása a 2018-ban Tony-díjra jelölt Broadway-musical adaptációja, egy Z-generációs csavarral, a főszerepben pedig a The Sex Lives of College Girlsből ismert Reneé Rapp alakítja Regina George-ot.

Előzetes

Nyitókép: Instagram/meangirls