Balhé, jelenetkép

Lesz a Balhénak 2. évada? Ezt tudjuk eddig róla

A netflixes Balhé (Beef) kétségtelenül a 2023-as év legjobb tévéműsorai közé tartozik. Nem kérdés, hogy szeretnénk tudni, hogy mikor kapjuk meg a sorozat 2. évadát.


A két idegen történetét elmesélő Balhé első évada − Ali Wong és Steven Yeun főszereplésével −, amely véletlenül találkozik egymással, és hatalmas viszályba kezd, hatalmas siker volt, csak úgy gyűjtötte a díjakat, köztük nyolc Emmyt és három Golden Globe-ot.

A dolgok most felpörögtek a sorozat körül, számos hír kering a második évad castingjairól. Íme minden, amit eddig tudunk.

​Lesz-e 2. évad?

Bár a Netflix még nem erősítette meg a sorozat megújítását, a sorozat főnöke eléggé hangoztatta, hogy több évadot tervez.

Antológiasorozatként dobtuk fel az évadot a vevőknek, új karakterekkel. Hogy limitált marad-e, vagy antológiaként alakul, vagy folytatjuk a meglévő történetet, az már tényleg a Netflixen múlik. De bárhogy is döntenek, én mindenképpen készen állok rá

− mondta korábban a Deadline-nak a Balhé alkotója, Lee Sung Jin.

Az Elle US-nak azt is elmondta, hogy amikor eredetileg felvetette a sorozatot, mindig is „több más balhé és más karaktertípusok felfedezésére" gondolt.

Mi pedig drukkolunk, hogy gyorsan döntsenek a sorozat jövőjéről.

​A Balhé 2. évadának szereplői

Míg korábban azt pletykálták, hogy Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway tárgyalásokat folytatnak a Balhé 2. évadának szerepeiről, most arról szólnak a hírek, hogy Oscar Isaac és Carey Mulligan tárgyal a balhés pár szerepeiről.

Állítólag a Riverdale sztárja, Charles Melton és maga a Priscilla, Cailee Spaeny is tárgyalásban van egy Balhé házaspár szerepéről. A Deadline arról is beszámolt, hogy a második évad előzményei potenciálisan két háborúzó pár körül foroghatnak.

​A Balhé 2. évadának megjelenési dátuma

Egyelőre nincs megjelenési dátum, mivel a sorozatot hivatalosan még nem újították meg.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Netflix