Netflixx-gomb a távirányítón

4 izgalmas Netflix-sorozat, ami most júniusban érkezik

Minden hónapra tartogat érdekes újdonságokat a legnépszerűbb streamingplatform. Ez 2024 júniusában sem lesz másképp, mutatunk is négy olyan sorozatot, amelyeket mindenképp vegyünk fel a néznivalók közé a Netflix-sorozat listánkon.


Sweet Tooth: Az agancsos fiú, 3. évad  – június 6.

Egy rémisztő posztapokaliptikus világban egy jószívű fiú (Gus) – aki félig ember, félig szarvas – elindul, hogy megtalálja a családját és otthonát. Útján egy zord védelmező kíséri, aki nemcsak az ellenségektől, hanem önmagától is megóvja.

Hosszú és kalandos útjuk pedig elérkezett a befejező évadhoz. A Robert Downey Jr. vezető producerkedésével készült fantasy széria eddigi két nyolcrészes évadját még be is tudjuk esetleg pótolni a harmadik elérkeztéig, ahol Gus titokzatos édesanyja nyomába ered társaival.

Hierarchia – június 7.

Az ázsiai mozgóképek szerelmeseinek ajánljuk a Hierarchia című dél-koreai minisorozatot, amelyben egy középiskola életébe kapunk betekintést. Az egyszerre drámai és romantikus szálakat is felvonultató széria története szerint a gimnázium elit tagjai uralkodnak a többi diák felett, egy új tanuló érkezése azonban felborítja a már megszokottá vált hierarchiát.

Ezt is nézd meg! A Netflix új dokumentumfilmjével újra formába hozhatjuk magunkat!

Bridgerton család, 3. évad – június 13.

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozatának legújabb évadát kettébontották: május 16-án érkezett az első négy rész, június 13-án pedig újabb négy epizódot kapnak a kosztümös drámasorozat fanatikusai.

A történet a főszereplő szerelmespár, Penelope (Nicola Coughlan) és Colin (Luke Newton) forró kocsis jelenetével, és egy lánykéréssel végződött, az új részek itt veszik majd fel a fonalat. És mire számíthatunk a továbbiakban? Röviden: rengeteg drámára.

Ebben az évadban csak úgy szedik le a rétegeket, mind fizikailag, mind érzelmileg. Tényleg fel kell fedniük mindent, amit az elmúlt akárhány év alatt éreztek

– nyilatkozta még korábban Luke Newton a Vanity Fairnek.

Szupersejt  – június 27.

Egy angliai pár idilli életébe kapcsolódunk bele, ahol a férfi azonban hirtelen ráébred, hogy látja a jövőt és abban szerelme halálát is. A tragédiát azonban még meg tudja előzni, ha négyfős csapatának minden tagját megvédi.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Shutterstock