Margot Robbie

Margot Robbie otthagyta volna a Barbie-filmet, ha nem változtatnak egy dolgon

Greta Gerwig várva várt Barbie-filmje ebben a hónapban kerül a mozikba. Te is annyira várod, mint mi?


A paparazzi fotóktól kezdve, amelyeken Margot Robbie és Ryan Gosling görkorcsolyázik neonszínű tapadós ruciban, egészen a trailerekig, amelyekből kiderül, hogy mekkora a szereplőgárda, elmondható, hogy a Barbie-rajongás máris eluralkodott − pedig a film még ki sem került a mozikba.

Egy alternatív univerzumban azonban nem Margot lenne a film főszereplője. Az előkészítés során Amy Schumer kapta a szerepet − bár ő visszalépett a projekttől, mondván, hamar rájött, hogy „rossz csajt” kapott.

Aztán Margot-hoz került a szerep, de az Én, Tonya sztárja is kész lett volna otthagyni a filmet, ha egy bizonyos dolgot nem változtattak volna meg − tárja fel a Marie Claire.

Barbie | Main Trailer

A Time magazinnak adott interjújában a színésznő kifejtette, hogy beszélt Ynon Kreizzel, a Mattel vezérigazgatójával, mielőtt elkötelezte volna magát a szerep mellett. A legelső találkozón elmondták Ynonnak, hogy tiszteletben tartják a márkája örökségét, de ha nem ismernek el bizonyos dolgokat − ha nem mondják ki őket, akkor valaki más fogja kimondani.

Margot hozzátette, hogy ha a Mattel nem tette volna meg azt a változtatást, hogy többféle Barbie legyen, nem akarta volna megcsinálni a Barbie-filmet.

Nem hiszem, hogy azt kellene hirdetnünk, hogy ez az egyetlen változata annak, ami Barbie, és a nőknek arra kellene törekedniük, hogy így nézzenek ki és így viselkedjenek

− fűzte hozzá Robbie.

A film sztárszereplőkkel büszkélkedhet, akik között egyaránt találunk befutott hollywoodi kedvenceket és feltörekvő sztárokat.

Margot mellett a rajongók Emma Mackeyt, Kate McKinnont, America Ferrerát, Issa Rae-t, Hari Neft, Sharon Rooney-t, Nicola Coughlant és Dua Lipát láthatják majd a filmebn, a főszerepben pedig Ryan Gosling, Simu Liu, Ncuti Gatwa, John Cena és Kingsley Ben-Adir, akik Kenekként csatlakoznak a felálláshoz.

Nyitókép: Han Myung-Gu/WireImage