A Bridgerton család, jelenetkép Benedict Bridgertonnal (Luke Thompsonnal)

Hivatalos: Benedict köré épül majd A Bridgerton család 4. évada

A Bridgerton család 4. évadának vezető történetszálával kapcsolatos találgatások után a rajongók végre megkapták a választ. Igen, Benedict Bridgerton (Luke Thompson) lesz a következő szereplő, aki a Netflix romantikus sorozatát vezeti majd, jelentette be a streamingszolgáltató.


Felhívták a szerző figyelmét arra, hogy talán itt az ideje leleplezni a házassági mart legújabb kérőjét... Benedict Bridgerton története a következő évadban érkezik

− írták a Bridgerton Instagramon megosztott teaseréhez.

A Bridgerton csal\u00e1d, jelenetk\u00e9p

Fotó: Netflix

Bár a klip nem tartalmaz új felvételeket a 4. évadból, a rajongóknak mégis sok megbeszélnivalót ad, különösen, ha olvasták Benedict Bridgerton könyvét, a Tisztességes ajánlatot.

A következő évad legizgalmasabb meccse lelepleződik. Üdvözöljük a házassági martonban, Benedict

− áll a közleményben.

A közlemény egy klippel zárul, amelyben maga Thompson látható, forgatókönyvvel a kezében, amint válaszol a kopogtatásra az ajtón. Azt mondják neki, hogy itt az ideje a jelmezpróbának az álarcosbálra − az eseményre, ahol Benedict találkozik szerelmével, Sophie-val.

A Sophie-t alakító színészt azonban még nem láttuk, de ez csak azért van, mert még nem jelentették be a szereposztását. A Netflix egyelőre csak annyit közölt, hogy „egy elbűvölő nő, akit ezüstruhás hölgynek titulálnak, megragadja Benedict figyelmét" az anyja bálján. Bár a streamingszolgáltató nem említette név szerint Sophie-t, a „Lady in Silver" részlet valóban a könyvekből származik. Benedict gondolatban így emlegeti Sophie-t, mielőtt megtudná, hogy ki is ő valójában.

Legutóbb egyébként a 2. évad előtt mutattak be új főszereplőt: Simone Ashley 2021 februárjában kapta meg Kate Sharma szerepét, nagyjából egy hónappal azután, hogy Jonathan Bailey-t bejelentették a főszereplő szerepére. Ha a 4. évad hasonló idővonalat követ, akkor a Sophie-t játszó színész nevét hamarosan nyilvánosságra kell hozni.

Ahogy Thompson nemrég a Bustle-nek elmondta, Benedictnek „összetett kapcsolata van a felnőtté válással" − és ez valószínűleg benne lesz a 4. évadban.

Amikor fiatal vagy, csak szabadságot akarsz, hogy folyamatosan újra feltaláld magad és még többet fedezz fel. Ez nem igazán működik így. Fel kell nőnünk és döntéseket kell hoznunk. Ez olyasmi, amit Benedict egyértelműen meg akar tenni, de szorong, hogy mit tegyen

− mondta.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Netflix