A Bridgerton család, jelenetkép

Nicola Coughlan megcáfolta a Bridgerton 4. évadának fő elméletét

Nicola Coughlan egyetlen Instagram-kommenttel megdöntötte A Bridgerton család 4. évadának rajongói elméletét.


A színésznő − aki Penelope Featheringtont, alias Lady Whistledownt alakítja a sorozatban − nemrég egy diavetítéses képsorozatot posztolt az Instagramon a 3. évad forgatásán készült képekből, várva a 2. rész megjelenését a hónapban.

Bár a képek közt volt mit nézni, az egyik miatt a rajongók teljesen bekattantak. Ez egy olyan fotó, amit Nicola készített a kollégájáról, Luke Newtonról (Colin Bridgerton), aki egy sminkes lakókocsiban olvassa a forgatókönyvet. Mögötte egy tükör, rajta egy „Sophie” feliratú post-it.

Julia QuinnBridgerton-könyvsorozatának olvasói azonnal felkapták a fejüket, hiszen egy ideje már mindannyian reménykednek abban, hogy a Sophie Beckett nevű karakter − aki a könyvekben Benedict Bridgerton szerelmévé válik − minél előbb bemutatkozik a tévés változatban, vagy a 3. évad vége felé, vagy a 4. évadban.

De Nicola nem akarta felcsillantani a rajongók reményeit, így amikor valaki megjegyezte, hogy „SOPHIE?!?” − gyorsan válaszolt is rá: „lolll nem, ez @sophie.burton.33 sminkállomása!!!”.

Nyilvánvalóan hatalmas elismeréssel adózunk Nicnek, amiért nem kelt hamis reményeket, de azért reméljük, hogy ez nem jelenti azt, hogy Sophie teljesen kikerült a képből.

A 3. évad Penelope és Colin románca körül forog, és nagyon jó volt látni, ahogy Nicola és Luke kapcsolata a képernyőn és azon kívül is fejlődik. Mielőtt megkérdeznéd, nem, nem randiznak a valóságban, de úgy tűnik, nagyon közeli barátok.

Luke például a héten megörvendeztette a rajongókat, amikor megosztott egy videót, amelyen megtréfálja Nicet, és felugrik a sminkes lakókocsijában lévő szék alól, amikor a lány belép.

A színész ezt „visszavágásnak” nevezte, mivel Nicola korábban azzal tréfálta meg, hogy a sorozat stábja egy jelenet forgatása közben Luke egykori fiúbandájának zenéjét játszotta le ahelyett a dal helyett, amire táncolniuk kellett volna, ahogy azt mindketten elmesélték a People-nek adott interjúban.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Netflix