A Bridgerton-család

Megvan, melyik párra koncentrál majd a Bridgerton család 4. évada

Épphogy csak megjelent A Bridgerton család 3. évada, de a rajongók máris a jövőt fürkészik.


Julia Quinn, a sikersorozat alapjául szolgáló eredeti könyvsorozat szerzője a People-nek nyilatkozva beszélt a sorozat 4. évadáról, és elismerte, hogy a középpontban álló szerelmi történet már ki van választva és le van zárva.

Nem mondhatok egy szót sem, mert akkora bajba kerülnék. Tudom, de nem mondhatom el

– vallotta be Quinn a kiadványnak a Bridgerton 3. évadának világpremierjén május 13-án.

Ha még nem merültél volna el a Bridgerton-történetben, a Netflix sikersorozata Quinn azonos című regénysorozatán alapul. A Bridgerton-könyvsorozat összesen nyolc regényt tartalmaz, amelyek 2000 és 2006 között jelentek meg. A sorozathoz hasonlóan mindegyik könyv középpontjában a Bridgerton család nyolc testvérének egyike és az ő szerelmi élete áll.

A Netflix A Bridgerton család című sorozatának 1. és 2. évada Quinn első két könyvén alapult, középpontjában Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) és Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). A Netflix és a Shondaland azonban a 3. évadban kicsit másképp csinálta a dolgokat, és Quinn negyedik könyvére ugrott, amely Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) románcát követi nyomon.

A rajongók azt találgatják, hogy a Bridgerton 4. évada vajon visszanyúl-e, hogy feldolgozza Quinn harmadik könyvét, amely Benedict Bridgerton (Luke Thompson) történetét állítja a középpontba? A másik legvalószínűbb lehetőség az ötödik könyv, amely Eloise Bridgertont (Claudia Jessie) követi.

Mielőtt azonban előreugranánk a 4. évadhoz, Quinn szeretné, ha mindenki élvezné a 3. évadot, nemcsak a függőséget okozó szerelmi történet miatt, hanem az egészért.

Nyilvánvaló a romantika, és Nicola és Luke csodálatosak, de ez egy nagy szereplőgárda, és annyi apró mesés pillanata van mindenkinek

– mondta a People-nek.

Nem feltétlenül sorrendben, de látni fogjuk az egyes testvéreket és a történeteiket

– mondta korábban Rhimes az Entertainment Tonightnak. Később azt is elárulta a Variety-nek, hogy egészen a „6. vagy talán a 7. évadig" tervez előre. Mi mást mondhatnánk még? Készüljetek fel a meglepetésekre.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia