Yerin Ha és Luke Thompson A Bridgerton család forgatásán

A Bridgerton család főszereplői „érzelmi kötélhúzást” ígérnek a 4. évadra

Benedict Bridgerton életében nagy változás áll be. Szeptember 30-án A Bridgerton család sztárjai, Luke Thompson és Yerin Ha (aki Benedict szerelmét, Sophie-t alakítja), betekintést engedtek szerelmi történetükbe, csupán néhány nappal azután, hogy elkezdődött a 4. évad forgatása.


A Shondaland új videójában Thompson elmondta, hogy karaktere a romantika és a realitások „szép keverékét” tapasztalja meg az új kapcsolattal.

Ez egy tündérmesébe illő szerelmi történet, de van benne egy Bridgerton-elem is, ami valóságossá teszi a sztorit

− magyarázta.

A népszerű Netflix-sorozat negyedik évada Julia QuinnTisztességes ajánlat című könyvét követi majd, amely Hamupipőke-szerű fordulatot ad a második legidősebb Bridgerton románcának.

Ha úgy jellemezte a történetet, mint egy „érzelmi kötélhúzást”, de nem a két főszereplő között, inkább „a szívük és a társadalmi elvárások között”.

Ez sokkal jobb válasz, mint az enyém. Mindkettő igaz: ez egy mesebeli szerelmi történet és egy érzelmi kötélhúzás

− kontrázott rá Thompson.

Amikor arra kérték, hogy egy szóval jellemezze az évadot, Ha egy romantikus metaforát mondott:

Nyilvánvaló, hogy hullámvasút, de én valami újat is hozzáteszek: szerintem »prizmatikus«.

Thompsonnak egy segítségre volt szüksége a válasz megfejtéséhez.

Amikor a fény bejön, és szivárvánnyá válik

− magyarázta Ha, és így már a színész is egyetértett a válasszal.

​Benedict önszeretetének története

A Bridgertonok legtöbb szerelmi történetétől eltérően a nézők már három évadon keresztül ismerkedhettek Benedict karakterével, így mindenkit nagyon érdekel már, hogy hogy alakul végül a szerelmi élete. Thompson szerint azonban a szereplő karakterfejlődése ugyanolyan fontos ebben az évadban is.

Benedict esetében mindig is arról szólt, hogy próbál találni valamilyen szilárd dolgot, ami mellett képes elköteleződni, ahelyett, hogy ide-oda csapongana. Sokféle érdeklődési körrel rendelkező ember, ami bizonyos szempontból nagyszerű, más szempontból viszont az elveszettség és a nyugtalanság jele. Van benne valami, ami miatt fél a gondolattól, hogy igazán elkötelezze magát.

− magyarázta.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Netflix