A Bridgerton család, 3. évad, jelenetkép

Egy bútor is összetört A Bridgerton család szexjelenetének forgatása közben

A Bridgerton-rajongók örülhetnek, mivel a Netflix sorozat a harmadik évadban visszatért a pikáns jelenetekhez.



Az új epizódokban állítólag leszbikus szexjelenet, hármas és orális szex is szerepel, ami a visszafogottabb második évadnál sokkal gőzösebbnek ígérkezik.

A Sun szerint a karakterek rengeteget bohóckodnak majd, például lesz egy férfi, akinek viszonya lesz egy elbűvölő puminővel. Ám az új évad nagy része a Nicola Coughlan által alakított Penelope Featherington és a Luke Newton által játszott Colin Bridgerton pár történetére fog koncentrálni.

Nicola az Entertainment Weeklynek elárulta, mire számíthatnak a rajongók a szexjelenetekben:

Az egyik jelenet közben összetörtünk egy bútordarabot. Kicsit olyan, mint egy kaszkadőrmutatvány, amiben azt mondják: »Oké, ezt, ezt és ezt fogjuk csinálni«. De aztán megadták nekünk a szabadságot, és lett beleszólásunk volt abba, hogy hogyan csináljuk ezeket a jeleneteket.
Szóval szuperül éreztük magunkat. Igazából nagyon élvezetesek voltak. Nem gondoltam volna, hogy azok lesznek. Jó móka volt

− tette hozzá.

A kiadvány arról is beszámol, hogy Colin Bridgerton az új sorozatban kurtizánokkal éli ki magát, és édeshármast folytat két nővel, akik később egy szexshowt adnak elő neki. A tavalyi év főszereplője, Jonathan Bailey állítólag szintén részt vesz egy pikáns szexjelenetben Simone Ashley-vel, amelyben a férfi a lány lábai közé dugja a fejét.

Az új évadban középpontba kerülő színész, Luke Rege-Jean Page nyomdokaiba léphet, aki az első évadban Hastings hercegének főszereplésével világhírnévre tett szert. Jonathan csillaga is felemelkedett a második évadban játszott főszerepe után, és most például Ariana Grande oldalán lesz látható a Wicked filmadaptációjában.

A Bridgerton család két részből álló harmadik évaddal tér vissza: az első rész premierje május 16-án, a második részé pedig június 13-án lesz.

Mielőtt megbeszélték volna a pajzán pillanatokat, Nicola a Watch What Happens Live With Andy Cohen című műsorban beszélt Lady Penelope szerepéről.

Karakterének, Lady Whistledownnak viccesen a Real Housewife nevet adta, mondván: „mindig egy lépéssel a pletykák előtt jár".

Majd Nicola megerősítette, hogy a harmadik sorozat még pikánsabb lesz, mint az előző kettő. Azt is bevallotta, hogy kezdetben rettegett a szexjelenetektől Luke-kal:

Ezt az évadot nem a családdal kell nézni − vedd ezt úgy, ahogy akarod. Néha félelmetes volt. Ír vagyok, és szerintem minden ír nő úgy érezne, ahogy én, hogy ezt nem teheti meg. De aztán rájöttem, hogy ez a munkám, úgyhogy jobb, ha megcsinálom. Volt egy nagyszerű partnerem, és emiatt végül felszabadító lett a forgatás. Bár a végére kimerültem.

Forrás: Daily Mail Online

Nyitókép: Profimedia