A Bridgerton család, jelenetkép

Így alakul majd Penelope és Colin kapcsolata A Bridgerton család 4. évadában

Nicola Coughlan Penelope és Colin házassági helyzetéről nyilatkozott. Julia Quinn bestseller könyvsorozatán alapuló sorozat a Bridgerton család romantikus életét követi a Regency korabeli Angliában. A 4. évad forgatása szeptemberben kezdődött, a következő epizódok várhatóan 2026-ban kerülnek képernyőre, és Benedict (Luke Thompson) szerelmi életére koncentrálnak majd.


A New York-i Time 100 gálán adott interjújában Coughlan jelezte, hogy a Bridgerton következő évada Penelope és Colin kapcsolatának mélyreható vizsgálatát kínálja majd, amely a 3. évadban rengeteg akadályba ütközött. Hangsúlyozta, hogy a karakterek életük új szakaszába lépnek, és a közös szerelmükre és boldogságukra fókuszálnak.

Coughlan kijelentette:

Nagyon szórakoztató boldog házas embert játszani, akinek van egy aranyos kisbabája. Olyan érzés, mintha a múlt minden viszályán keresztüljutottak volna már. Szóval, visszatérnek, és csak szerelmesek lesznek, és a legjobb időt töltik együtt.

​Mit jelent ez Penelope és Colin számára?

Ez a frissítés a Bridgerton család egésze számára is nagy jelentőséggel bír. Penelope és Colin kapcsolata az 1. évad óta a történet középpontjában áll, és romantikus kapcsolatuk a 3. évadban sem volt komplikációmentes, köszönhetően annak, hogy Penelope Lady Whistledownként azonosította magát. Házasságuk azt ígéri, hogy elmélyednek a tartós kapcsolat összetettségében és örömeiben. A következő évad talán túllép a hagyományos romantikus trópusokon, hogy bemutassa közös élményeik gazdagságát, ezáltal erősíteni fogja a nézők érzelmi kötődését a szereplőkhöz.

A Bridgerton csal\u00e1d, jelenetk\u00e9p

Fotó: Netflix

Penelope és Colin kapcsolatának alakulása befolyásolhatja a sorozat tágabb narratív ívét is. Házasságuk dinamikája más karaktereket is inspirálhat. Penelope például kötődhet Kate-hez (Simone Ashley) amiatt, hogy egy Bridgertonhoz ment feleségül. Az összekapcsolódó történetmesélés A Bridgerton család egyik jellemzője, amely biztosítja, hogy a nézők továbbra is részt vesznek az összes szereplő életében, és feltárja, hogy a szerelem hogyan befolyásolja a nagyobb közösségen belüli kapcsolatokat.

Kapcsolatuk mélyebb feltárásának lehetősége izgalmas lehetőséget kínál a szerelmet és a partnerséget ünneplő történetmesélés számára. Általa egy kialakult románc felemelő ábrázolását követhetjük, ami kevésbé jellemző a sorozatokban, mivel azok inkább drámát okoznak a párok között.

Forrás: Screenrant

Nyitókép: Netflix