bridgerton

Minden, amit az új Bridgerton-évadról tudunk

Óriásit szólt tavaly év végén a Gossip Girlt Jane Austennel ötvöző szappanopera, a Bridgerton, és a rajongók alig bírják kivárni az új évadot. Lássuk, mit tudni eddig róla!


Shonda Rhimes valamit nagyon tud: olyan közönségsikerek állnak már a neve mögött, mint A Grace klinika és a Botrány, és tavaly a Bridgerton fülledt erotikájú történelmi ponyvájával is érzékeny pontra tapintott, ugyanis a lehengerlő nézettségi adatok után újabb meglepetésként 12 jelölést is kapott a legjobb szériáknak járó Emmy-díjra.

A következő évad csak jövőre érkezik a Netflixre, a stáb még most is forgatja az új epizódokat, és a rajongók legnagyobb örömére szépen csepegtetik az infókat a történet alakulásáról és arról, hogy milyen szereplők érkeznek vagy távoznak. Lássuk a lényeget!

1. A történet

Ha valaki elolvasta a sorozat alapjául szolgáló könyveket, az már tudhatja, hogy minden rész más-más Bridgerton-testvér történetére fókuszál, és ezt követni fogják a sorozat évadai is, amelyből egyébként a most forgó második etap mellett már a harmadikat és a negyediket is berendelte a streamingszolgáltató. Idén Anthony Bridgertoné a főszerep, akinek egy új hölgy kelti fel a figyelmét, Kate Sharma, akit a Szexoktatásból ismert Simone Ashley alakít. A dolog pikantériája, hogy a történet szerint Anthony épp Kate húgát, Edwinát készül elvenni feleségül, ám csípős nyelvű nővére érdekesebbnek tűnik.

2. Távozik a herceg

rege-jean page

Fotó: Regé-Jean Page Facebook

Regé-Jean Page, azaz Simon, Hastings hercege nem tér vissza a sorozatba. Bár sorozatbeli partnere, a Bridgerton-lány Daphne látható lesz, és valószínűleg az előző évad végén született közös gyermekük is szerepelni fog a második évadban, a női rajongók nagy sajnálatára a herceg távol marad a kamerától.

3. Végre látjuk a Bridgerton-családfőt!

Lord Bridgerton, a Daphne, Anthony és a többiek édesapja katonai szolgálat miatt távol volt az egész első évadban, a család életét matriarchaként az anya, Lady Violet irányította. Az ígéretek szerint viszont jövőre megláthatjuk a Lordot is, de annyit már most is tudunk, hogy Rupert Evans alakítja majd.

Aki pedig még az új évadnál is többre vágyik, nézzen be egy hivatalos Bridgerton-estre!