A Bridgerton család, jelenetkép

A Bridgerton-rajongók egy Indiában játszódó Kate és Anthony spinoffot követelnek

Bár A Bridgerton család 3. évadában csak néhány epizódban tűntek fel, Kate és Anthony szerelmi története a sorozat legújabb fejezete során tovább fejlődött. Az évad azzal kezdődött, hogy Bridgerton algrófjaként és algrófnőjeként élvezték az életet, mielőtt második nászútra indultak volna − és visszatérésük után megosztották, hogy babát várnak.


Colin és Penelope esküvője alatt Kate megosztotta, hogy honvágya van indiai városa után, ahol a nővére, Edwina most a saját férjével él.

Még lovagolt is vele! Annyira irigylem. El sem tudjátok képzelni, milyen bájos a városunk Indiában. Olyan régen nem lovagoltam ott

− mondta. Anthony ebben látta a lehetőséget, hogy Mayfairből Indiába tegyenek egy hosszabb utazást, hogy a kislányuk megismerje mindkét szülőjük kultúráját.

Az elutazással valószínűleg Jonathan Bailey és Simone Ashley esetleges távolmaradását magyarázzák majd A Bridgerton család jövőbeli epizódjaiból. Ashley egy nemrégiben tartott sajtóeseményen azt mondta, hogy „mindent megtesz az időbeosztásával, hogy működjön", hogy visszatérhessen a 4. évadban.

Ez persze nem akadályozta meg a nézőket abban, hogy megjósolják, milyen lesz Kate és Anthony történetének folytatása. Sőt, egy érdekes rajongói elmélet egy Indiában játszódó Kanthony-spinoffot javasol.

Egy június 17-i Reddit-posztban u/LeanMeanP33n egy mini spinoff évadot javasolt, amely a párt követné Kate szülővárosába. A néző azt írja, amellett, hogy felfedezné Anthony-t, a sorozat segíthetne „kiterjeszteni" a Bridgerton szeretett karaktereinek és szerelmi történeteinek univerzumát.

Lehetne egy kis dráma Edwinával és az új férjével, talán egy szerelmi szál az édesanyjuknak

− folytatta a rajongó.

Több rajongó is megjegyezte, hogy ők is örülnének egy ilyen spinoffnak.

Örömmel hallottam, hogy Edwina összeházasodott, és szívesen látnám, ahogy boldog házaséletet él, amit megérdemel

− írta egy felhasználó.

​Újabb spinoff készül?

A Bridgerton csal\u00e1d egyik jeleneteFotó: Instagram/bridgertonnetflix

Tekintettel a Sarolta királyné című előzménysorozat átütő sikerére, valamint a fandom kitartó szeretetére Kate és Anthony iránt, egy spinoff az ellenségekből szerelmespárrá váló párról valószínűleg jól menne a Netflixen.

​De mit mondanak a Bridgerton főnökei?

Shonda Rhimes már korábban is nyilatkozott a további spinoffok lehetőségéről. Ahelyett azonban, hogy a nyolc Bridgerton testvér valamelyikének jövőbeli kalandjait követné, máshová tűzte ki a célját.

A 2023-ban például Rhimes a Hello! című műsornak elmondta, hogy bár „nem volt tervben, hogy a Sarolta királyné után konkrétan bárkit is felfedezzenek", írás közben „nagyon érdekelni kezdte Violet története".

Forrás: Bustle

Nyitókép: Netflix