A Bridgerton család, jelenetkép

Hány évesek A Bridgerton család karakterei? Meg fogsz lepődni

A Bridgerton 3. évadának első epizódjaiban Penelope kora hamar beleszól a cselekménybe. Az anyja már azt feltételezi, hogy soha nem fog férjhez menni („Az vigasztal, hogy mindig itt leszel, hogy gondoskodj rólam"), és Penelope maga is beletörődik a sorsába.


De hány éves a legfiatalabb Featherington? Vagy bármelyik Bridgerton szereplő, ha már itt tartunk? Az egész elég homályos, és még zavaróbbá teszi, hogy a Netflix sorozatban más az életkoruk, mint Julia Quinn könyvsorozatában.

És ezek a különbségek, ahogy az alábbiakban vázoljuk, meglepő hatással lehetnek a szerelmi történetekre.

​A Bridgerton karakterek életkora

A tévésorozat esetében a legmeggyőzőbb kormegoszlás a pilot forgatókönyvéből származik, amely a Deadline-on keresztül érhető el. A könyvek esetében Quinn weboldalán egy praktikus családfa található születési évszámokkal. (Az összehasonlítás kedvéért tegyük fel, hogy minden karakter annyi idős, amennyit abban az évben fog betölteni.)

A Bridgerton csal\u00e1d, jelenetk\u00e9p

Fotó: Netflix

A Netflix sorozat kezdetén Anthony 28 éves, Kate 26 éves. A vikomt, aki engem szeretett című könyv elején viszont a férfi 29 éves, Kate pedig 20.

Benedict a tévésorozatot 26 évesen kezdi, a könyveket pedig 27 évesen.

A Bridgerton csal\u00e1d, jelenetk\u00e9pFotó: Profimedia

Colin és Penelope 19 és 17 évesek a Netflix sorozat kezdetén, de 22 és 17 évesek a könyvsorozat kezdetén. Mielőtt a könyvük elkezdődik, van egy időugrás, ami Penelopét a 20-as évei végére helyezi a románcuk idejére. De a sorozatban, mivel az évadok nagyjából egy év különbséggel játszódnak, még mindig tinédzser!

A Bridgerton csal\u00e1d egyik jeleneteFotó: Instagram/phoebedynevor

Daphne és Simon 18 és 28 évesek a Bridgerton 1. évadában, de 21 és 29 A herceg és énben.

Ami a Bridgerton-család fiatalabbik felét illeti, az életkoruk megegyezik a sorozatban és a könyvekben. Eloise, Francesca, Gregory és Hyacinth egyaránt 17, 16, 12 és 10 évesek az elején.

​Hogyan hatnak ezek a változások a sorozatra?

Ha vannak eltérések, azoknak általában van értelme a történet szempontjából. Kate felnőttesebbé válása például segített abban, hogy ő és Anthony egyenrangúak legyenek, ami fontos szempont volt az udvarlásuknál.

És bár nehéz elképzelni, hogy Penelope mindössze 19 éves, egy nagy időugrás megrázó lett volna a képernyőn. Ráadásul az a tény, hogy Penelope kamaszkori identitásválságon megy keresztül, aláhúzza a Colin iránti vágyakozás és a Lady Whistledownként való titkos fellépése által kiváltott hatást.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Netflix