Justin Timberlake és Britney Spears

Jön Britney második önéletrajzi könyve?

Amióta Britney Spears memoárja a múlt héten a boltok polcaira került, a popsztárral ismét tele vannak a hírek, köszönhetően a számos meglepő fordulatnak, melyeket a könyv lapjain őszintén feltár.


A Woman In Me (A nő bennem) már több mint 400 ezer példányban kelt el alig egy héttel a megjelenése után, és állítólag Britney zenéjének streamelése is megnőtt az elbeszélés hatására.

Ez az első alkalom, hogy Britney a saját szavaival meséli el a történetét, és bár a megjelenés előtt a források azt mondták, hogy „nem áll szándékában senkit sem felnyársalni", Justin Timberlake-et a 90-es évek végén három évig tartó kapcsolatuk során tanúsított viselkedése miatt eléggé pellengérre állítja.

Az énekesnő nem csak arról beszél nyíltan, hogy megbánta, hogy megszakította terhességét, amikor még Justinnal járt, hanem arról is, hogy a fiú sms-ben vetett véget kapcsolatuknak, sőt, állítólag manipulálta a szakítást, hogy azt első szólóalbumához használta fel.

Britney 2001-ben

Fotó: Getty Images

Britney idén nyáron vált el férjétől, Sam Asgharitól, és bár állítólag lehetőséget kapott arra, hogy módosítsa az emlékirat azon részeit, amelyek a kapcsolatukra utalnak, ő úgy döntött, hogy csak pozitívan beszél a férfiról. „Isten ajándékának" nevezte őt, és később a TMZ-nek úgy nyilatkozott:

Hogy őszinte legyek, ez megmosolyogtatott. Kibaszottul büszke vagyok rá. Remélem, átveszi a világuralmat.

A rajongók − akik reménykednek egy újabb részben − egyből megörültek, amikor Britney megpendítette, hogy akár már jövőre kiadhatja a második memoárját.

A Variety szerint egy azóta törölt bejegyzésben az énekesnő megosztott egy videót az Instagramon, amelyben azt mondta követőinek, hogy „készüljenek" a második részre. Egy doboló férfit ábrázoló videó mellé pedig azt írta:

A humor a gyógyír mindenre! Játsszatok tovább! A 2. kötet jövőre jelenik meg, készüljetek!

A posztot azóta eltávolították, és egy forrás a Variety-nek elmondta, hogy egyelőre nem terveznek második memoárt. A Woman in Me című könyvet a Simon & Schuster vette át 15 millió dollár (5,4 milliárd forint) értékben, amivel Obamáék után ő a második legjobban fizetett közszereplő, aki memoárt írt.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Getty Images