Britney Spears a vörös szőnyegen ezüst ruhában

​Britney Spears majdnem befejezte a „brutálisan őszinte" életrajzi könyvét

Britney Spears rajongói hamarosan az énekesnő saját szavaival hallhatják majd az élettörténetét.


A popikon a hírek szerint a végső fázisban van, hogy megírja az emlékiratát – írja a Harper’s Bazaar. 2022 februárjában írt alá a több millió dolláros szerződést a Simon & Schusterrel. A könyv már majdnem készen van, és a források szerint azonnal bestseller lesz.

Britney könyve brutálisan őszinte és szívből jövő. Egyetlen követ sem hagyott felforgatatlanul. Ez valóban egy női empowerment történet – ahogy átveszi az irányítást az élete felett

− mondta az egyik forrás a Page Sixnek.

Egy másik kiadói bennfentes a következőket mondta a lapnak:

Britney könyve a diadal története. A legsebezhetőbb pillanatait, a gyerekkorát − amikor még nagy álmokat dédelgető kislány volt −, a Justin Timberlake-kel való szakítását, a pillanatot, amikor leborotválta a fejét, és a családjával folytatott csatáját a gyámságáért folytatott harcát fogja feldolgozni.
Britney \u00e9s f\u00e9rje, Sam Asghari

Fotó: Shutterstock

A könyv egyben a túlélés története is lesz, ahogy a bénító gondnokságból megtalálj a kivezető utat, a a férjével, Sam Asghari-val megélt boldogsásáig.

A Page Six arról is beszámolt, hogy az énekesnő Sam Lansky szellemíróval dolgozik együtt, aki korábban már több zenei szupersztárról, köztük Madonnáról, Nicki Minajról és Adele-ről is készített profilt.

Bár hivatalos részleteket még nem közöltek, több bennfentes úgy véli, hogy az emlékirat még az ünnepek előtt megjelenik.

Spears 15 millió dolláros könyvszerződéséről három hónappal azután számoltak be, hogy egy kaliforniai bíró tavaly novemberben megszüntette a sztár 13 éve tartó gondnokságát. A popsztár azóta nyíltan beszélt a vele való bánásmódról, amelyben apja, Jamie Spears irányította a személyes, szakmai és pénzügyi ügyeit.

Nyitókép: Getty