Britney Spears és párja egymás mellett állnak

Britney Spears már bánja, hogy korán megosztotta terhességét rajongóival

Britney Spears Instagram-bejegyzésében mesélte el követőinek, hogy elvetélt. A popsztár életének nehéz időszaka folytatódni látszik.


Kezdetben úgy tűnt, hogy az énekesnő élete egyik legjobb évét kezdheti meg 2022-ben, miután édesapja ellen megnyerte a pert és szabad ember lett sok év után újra. Apja gyámsága alól kikerült és párjával is egyre nagyobb szerelemben éltek.

Nemrég Britney be is jelentette, hogy terhes és vőlegényével, Sammel mindennél jobban várják a kicsi érkezését. Azonban a minap a popsztár rendkívül szomorú bejegyzést tett közzé közösségi oldalán: a ,,csodababa", amire úgy vártak, elment.

Britney így fogalmazott posztjában:

„Legmélyebb szomorúságunkkal jelentjük be, hogy a terhesség korai szakaszában elveszítettük csodababánkat. Ez minden szülő számára pusztító időszak. Talán várnunk kellett volna a bejelentéssel, de túlzottan izgatottak voltunk, hogy megosszuk a jó hírt. Továbbra is szeretnénk családunkat bővíteni. Hálásak vagyunk minden együttérzésért. Kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását ebben a nehéz időszakban”

- írta Britney Instagrammon.

Az egyik legnagyobb fájdalma Britneynek a gyámság során az volt, hogy nem eshetett teherbe, ugyanis fogamzásgátlót kellett szednie. Így még nagyobb csodának élték meg vőlegényével a kicsi érkezését.

A Marie Claire arról számolt be, hogy Britney és Sam ezen a héten visszatért Cancunba, hogy nyugalomban gyászolhassanak. A popsztár állítólag ezt mondta:

„Sam és én úgy döntöttünk, hogy külön töltjük ezt az időt, hogy kitisztítsuk az elménket, és a jó dolgokra összpontosítsunk, amelyekben mi és a fiaim részesülünk.”

Nyitókép: Shutterstock