Noelle: a Télapó lánya, jelenetkép

10 Disney+-film, ami az egész családot ünnepi hangulatba hozza

Itt az ideje az ünnepre hangoló filmezésnek! Akár a klasszikusokért rajongsz, akár a romantikus ünnepi filmek szerelmese vagy, vagy új kedvenceket keresel, listánkon biztosan találsz megfelelő néznivalót.


A Disney+-on számos olyan alkotást találsz, amely nem árulja el a Mikulás titkát, és minden korosztály számára élvezhető. Ezért összegyűjtöttük a kínálatukban található legjobb karácsonyi filmeket. Bújjatok be a kanapéra családostól, egy jó kis filmmaratont sosem lehet elég korán kezdeni. Csak arra ügyelj, hogy legyen kéznél elég rágcsálnivaló!

​1. A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás

Az Őrzők ismét összefognak, hogy egy kis karácsonyi hangulatot hozzanak.

​2. Karácsony… már megint?

A csalódást okozó ünnepek után Rowena azt kívánja, hogy bárcsak megismétlődnének a karácsonyi ünnepek újra. Aztán egyszer csak egy időhurokban találja magát.

​3. A diótörő és a négy birodalom

A Keira Knightley főszereplésével készült film a Diótörő klasszikus meséje, de egy kis csavarral. Clara négy birodalmon át vezető utazásra indul, ahol felfedezi valódi erejét.

​4. Keresztanyu

Egy fiatal tündérkeresztanya kétségbeesetten szeretné bebizonyítani, hogy van jelentősége ebben a világban − aztán felfedezi a felnőtt Mackenzie Walsh-t, akinek határozottan szüksége van egy kis varázslatra az életében.

5. Karácsonyi lidércnyomás

Egy kis Halloween, egy kis karácsony. Amikor a tökkirály Jack Skellington megunja a halloweent, úgy dönt, hogy bevállalja a karácsonyt. Azonban kiderül, hogy az ő kísérteties fordulatai ezen az ünnepen nem működnek túl jól.

​6. Télapu

A mókamester Tim Allen a Mikulás karácsonyi kötelességeinek hosszú listáján akad fenn ebben a klasszikus vígjátékban, amely egy elhidegült apáról szól, aki megpróbál szorosabb kapcsolatot teremteni a családjával.

​7. Pán Péter

Van valami Pán Péter képzelőerejében, ami ideális ünnepi kabalává teszi őt.

​8. Noelle: a Télapó lánya

Anna Kendrick és Bill Hader a főszereplői a Disney+ saját karácsonyi filmjének, amely a Mikulás gyerekeiről és a nyomásról szól, amit a Mikulás cipőjének betöltése miatt éreznek.

​9. Karácsonyi ének

Ez a klasszikus mese egyformán kísérteties és felemelő, és emlékeztet arra, hogy mi számít igazán az életben. Ebenezer Scrooge szerepét Jim Carrey játssza.

10. Sok sikert, Charlie!

Kövesd a Duncan családot vad kalandját, hogy elérjék ünnepi úti céljukat. Lehet, hogy egy-két karácsonyi csoda is kell ahhoz, hogy minden időben megtörténjen.

Forrás: Country Living

Nyitókép: Profimedia