Drew Barrymore és Adam Sandler

Újra közös filmmel jelentkezhet majd Drew Barrymore és Adam Sandler

Drew Barrymore és Adam Sandler régebben három romantikus vígjátékban is feltűntek egymás mellett. Azok népszerűsége miatt csodálják a rajongók, hogy a párost nem szerződtették le több produkcióra. Mint kiderült, a színésznő keresi a tökéletes forgatókönyvet, hogy ismét együtt szerepeljenek.


A két színész múltja 1998-ig nyúlik vissza, amikor is együtt tűntek fel a Nászok ásza című romantikus vígjátékban. A továbbiakban közös munkát kaptak még az 50 első randiban, mely bőven tartalmazott drámai elemeket is, majd 2014-ben a Kavarásban is közösen szerepeltek a filmvásznon.

Mindhárom film mostanra klasszikus produkcióvá nőtte ki magát. Miért nem látható sokkal többször ez az ikonikus páros új filmekben? Szerencsére a jövőben érkezhet egy projekt, amiben Barrymore és Sandler is munkát kaphat. A színésznő már az év elején is gyanús megjegyzéseket tett egy friss munkáról egykori színésztársával, most pedig részletesebben is mesélt erről.

Barrymore az ET Online-nak adott egy interjút, melyben így nyilatkozott:

„Aktívan dolgozunk rajta. Én is ezen tűnődöm, mert szerintem fontos számunkra, hogy belemerüljünk. Ne legyen semmi felesleges benne, amit már csináltunk a múltban, de ne próbáljunk mást mutatni, csak azért, hogy bebizonyítsunk. Ez olyan, mint az alkímia, érted? Egy kicsit ebből, egy kicsit abból."

Mindezek értelmében nem tudhatjuk, hogy mikor érkezik majd a film, csak azt, hogy tervben van. Ellenben már ennyi információ is izgalommal töltheti el a rajongókat. Az pedig, hogy ennyire sokat gondolkoznak a tökéletes forgatókönyvön, bizakodásra adhat okot.

Nyitókép: Getty

Forrás: Screen Rant