Az Egy rém rendes család sorozatának szereplői

Folytatódik az Egy rém rendes család sorozata - nem is akárhogyan!

Sokak hatalmas örömére folytatódik az Egy rém rendes család, ráadásul nem is akárhogyan. A szitkom folytatásának felelőse és írója, a Family Guy vezető producere, Alex Carter.


Ez nem véletlen, ugyanis a Bundy család animációs formában tér vissza a televízió képernyőjére. Ez meglepő lehet, azonban rengeteg érv szól amellett, hogy miért lesz így a legjobb az Egy rém rendes család sorozatának folytatása.

Az 1987-ben bemutatott, Al Bundy karakterére épülő szitkom volt az egyik első főműsoridős show, az akkoriban még csak induló FOX csatornán. A sorozat hatalmas siker lett, ami segítette a csatornát a jelenlegi helyére juttatni. Az Egy rém rendes család sorozata 11 pompás évadon át tartott.

A sorozat sztárjai remek karriert futottak be a műsor után, mégis gond nélkül vállalták egytől egyig a szitkom folytatását. Ez az egyik legmegnyugtatóbb jel a folytatásról, hiszen így, hogy mindenki örömmel egyezett bele, biztosak lehetünk benne, hogy nem okoznak csalódást.

Bár a rajongók örülnek annak, hogy Al, Peg, Kelly és Bud Bundy visszatérnek a tévé képernyőkre, sokakat megrémített a gondolat, hogy a folytatás animációs formátumban lesz. Szerintünk azonban semmi ok az aggodalomra, ugyanis ez a fajta újjáélesztése az Egy rém rendes családnak a lehető legjobb döntés volt, több szempontból is.

Az első és legfontosabb ok talán az, hogy már 25 év telt el a sorozat befejezése óta és nincs az a profi sminkes, vagy maszkmester, aki az idő ilyen mértékű múlását nyomtalanul eltüntethetné. Kelly és Bud ugyan onnan folytathatják életüket, ahol abba hagyták 25 éve.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nincsenek akadályok az animációs sorozat folytatása előtt, amiket meg kell ugraniuk, de mi már hatalmas kíváncsisággal várjuk a történet folytatását.

Nyitókép: Instagram

Forrás: ScreenRant