Gal Gadot Az Igazság Ligája című film premierjére a hollywoodi Dolby Theatre-ben 2017. november 13-án

Gal Gadot soha nem volt ilyen merész

Havas szikláról ugrál, motorral száguldozik, és Peroni sört iszik. Gal Gadot Rachel Stone nemzetközi szuperkémként látható a Netflix új, nagyszabású franchise-nak készülő filmjében, a Heart of Stone-ban, melyhez végre előzetes is érkezett.

Már nem kell sokat várnunk a Peaky Blinders több részét is rendezőként jegyző Tom Harper legújabb projektjére. A Skydance koprodukciójában készülő Heart of Stone első trailerét a Netflix Tudum nevű rendezvényén mutatták be szombaton a brazíliai São Paolóban.

Az előzetest nézve, egyértelműen kijelenthetjük, hogy a főszereplő Gal Gadot elképesztő merész szerepet vállalt: égő épületekből menekül, a sivatagon át rohan, vagy éppen pisztolygolyók elől menekül.

Gadot mellett Jamie Dornan, Sophie Okonedo és Alia Bhatt is látható majd a filmben. Utóbbinak ez az első nyugati filmje, és bár nálunk még nem túl ismert, Indiában hatalmas sztár, amit 78 millió Instagram-követője is jól bizonyít.

A filmet Portugáliában, Reykjavíkban, Észak-Olaszországban és az angliai Shepperton Studiosban forgatták.

A Heart of Stone augusztus 11-én debütál a Netflixen, és az időzítés nem is lehetne jobb.

Bár Gadot a most bemutatott The Flash című filmben Wonder Womanként rövid ideig feltűnik, a DC Studios vezetői, James Gunn és Peter Safran véget vetettek arany lasszóval töltött idejének, amikor bejelentették a cég tulajdonságainak újraindítását.