Lily Collins az Emily Párizsban 4. évadában

Lily Collins ebben nem akar Emily Cooperre hasonlítani

Miután 2020-ban a Netflix bemutatta az Emily Párizsban című sorozatot, elég hamar egyértelművé vált, hogy a nézők nagy része egyáltalán nem kedveli a Lily Collins által alakított karaktert. Az elmúlt években bár próbálta a színésznő védeni a karaktert, egy tulajdonságától mégis szeretné elhatárolni magát.


Az augusztus 15-én debütáló Emily Párizsban 4. évadának 1. része előtt Lily Collins az InStyle-nak beszélt a ragyogó szemű céltudatos nő szerepéről. Az interjú során Collins elárulta, hogy a sorozat első évadának forgatása közben azt mondta mostani férjének, Charlie McDowellnek, hogy hasonlít Emily Cooperre a maximalizmusát tekintve, és szeretné megváltoztatni ezt a részét a való életben.

„A tökéletesség gondolata, hogy mindig készen kell állnod, mindig tökéletesnek kell lenned. Nem így akarom élni az életemet, különösen 35 évesen nem”

– mondta Collins, mielőtt elárulta, hogy a sorozat zűrös negyedik évada a sebezhetőségről és az érzelmi összeomlásokról fog szólni.

A színész azt is elárulta, hogy Emily Cooper karakterének játszása megváltoztatta a stílusérzékét. Az interjúban Collins kifejtette, hogy ex barátja kritikusan volt a divatválasztásaiban, ami egy „unalmas időszakhoz” vezetett az öltözködése tekintetében, ekkor kerülte a színes, figyelemfelkeltő ruhákat.

Lily Collins az Emily P\u00e1rizsban c\u00edm\u0171 sorozatban

Instagram

„Egy ideig azt gondoltam, hogy ha a volumennel nagyobbnak mutatod magad, akkor túl sok helyet foglalsz el”

– mondta hozzátéve, hogy Emily karaktere segített neki újra beleszeretni a divatba.

„Emily, a maga kedves módján, nagyon sok helyet foglal el”

– folytatta.

„A minták és nyomatok, textúrák, stílusok keveredése olyan módon, ami számomra idegen volt, majd elkezdtem rájönni, hogy nem kell többé félnem a színektől.”

Zűrös negyedik évad

A Netflix májusban jelentette be, hogy az Emily Párizsban 4. évadát két részre osztják, és mindkettő 2024 késő nyarán kerül bemutatásra. Mint említettük, az első rész augusztus 15-én, míg a második rész szeptember 12-én debütál a streamingen.

Nem meglepő, hogy „zűrös” lesz, ahogyan Collins fogalmazott. A 4. évad Emily Alfie-val (Lucien Laviscount) való drámai szakítása után veszi fel a fonalat, és úgy tűnik, hogy új kapcsolatot alakít ki Gabriellel (Lucas Bravo), aki éppen a saját szakításán van túl. Eközben a Netflix 2023 júniusi Tudum rendezvényén Collins arra is utalt, hogy Emily a 4. évadban egy új helyszínre fog elrepülni.

„Az élete váratlan fordulatokat vesz ebben az évadban”

– mondta.

„Ne lepődjetek meg, ha egy római nyaraláson találjátok őt.”
Lucien Laviscount \u00e9s Lily Collins az Emily P\u00e1rizsban c\u00edm\u0171 sorozat 4. \u00e9vad\u00e1banFotó: emilyinparis/Instagram



Nyitókép: Instagram