Ashley Park és Lily Collins az Emily Párizsban harmadik évadában

Emily nem csak Párizsba tér vissza az új évadban

Végre elkezdődött az Emily Párizsban 4. évadának forgatása, több mint egy évvel azután, hogy a 3. évad számos kérdéssel véget ért.

Lily Collins, az Emily Párizsban főszereplője az Instagramon osztotta meg nemrég az örömteli hírt, és néhány fotót a forgatásról.

„Végre újra együtt a @emilyinparis családommal Párizsban, és ez olyan jó érzés. Bár lehet, hogy Emily kedvéért fel kell frissítenem a szelfi képességeimet...”

– írta Collins a poszt mellé.

Sok rajongó hamar kiszúrta, hogy a sorozat egy másik szereplője, a Mindyt alakító Ashley Park ugyanazon a napon posztolt egy egészségügyi probléma utáni felépüléséről, amikor Collins bejelentette, hogy megkezdődött a 4. évad forgatása.

Aggodalomra azonban semmi ok, Park is reagált Collins posztjára, kommentjében azt írta, mennyire várja már, hogy folytathassa a munkát.

„Nem is tudom kifejezni, mennyire izgatott vagyok, hogy láthatlak, és hogy minél hamarabb csatlakozhatok hozzád

– írta.

A Netflix sikersorozatának harmadik évadának fináléjában Emily úgy döntött, hogy Párizsban marad a Savoirban ahelyett, hogy visszatérne Chicagóba amerikai főnökével, Madeline-nel.

Az biztos, hogy a következő évadban van mit elvarrni a szálak közül, de ami biztos, hogy egy másik európai város is a középpontba kerülhet: Emily az új évadban római vakációra indul.

„Bár Emily szíve mindig hű marad Párizshoz, az élete ebben az évadban váratlan fordulatokat vesz. Ne lepődjetek meg, ha egy római nyaraláson találjátok őt”

– nyilatkozta korábban Collins, aki több mókát, több divatot és természetesen, több drámát ígér az új évadban.