Az Emily Párizsban harmadik évadának egy jelenete

Jön az Emily Párizsban 4. évada – minden, amit eddig tudunk

A sorozat harmadik évadának fináléja rengeteg kérdést hagyott a rajongókban. Vajon Emily és Gabriel végre összejönnek? Mi lesz Camille és Emily barátságával? Alfie pedig kikerül a képből? Íme, minden, amit eddig tudunk az Emily Párizsban negyedik évadáról.

Az Emily Párizsban negyedik évada forgatása az év elején komoly problémába ütközött a hollywoodi sztrájkok miatt, így sok más produkcióval egyetemben a netflixes sorozat bemutatása is késik. Az új évadnak egyelőre nincs hivatalos megjelenési dátuma, de úgy tűnik, hogy 2024-ben térhet vissza a képernyőkre.

A negyedik évadot még 2022 januárjában erősítette meg a főszereplő Lily Collins, aki az Instagramon tette közzé, hogy a sorozatot megújították a harmadik és negyedik évadra.

A Netflix sikersorozatának harmadik évada egy hatalmas cliffhangerrel hagyott minket, amikor Emily úgy döntött, hogy Párizsban marad a Savoirban ahelyett, hogy visszatérne Chicagóba amerikai főnökével, Madeline-nel.

Az biztos, hogy a következő évadban van mit elvarrni a szálak közül, de ami biztos, hogy egy másik európai város is a középpontba kerülhet: Emily az új évadban római vakációra indul.

„Nyugodtan mondhatjuk, hogy drámai véget ért a tavalyi évad, és meglepetés! Nem ér véget. Annyit elárulhatok, hogy még több móka, még több divat és persze még több dráma vár rátok. Emilynek el kell döntenie, hogy tényleg minden, amit valaha is akart, az-e az, amire szüksége van, és bár Emily szíve mindig hű marad Párizshoz, az élete váratlan fordulatokat vesz ebben az évadban. Ne lepődjetek meg, ha egy római nyaraláson találjátok őt”

– mondja Collins a fent látható videóban.

Darren Star, az Emily Párizsban showrunnerje egyelőre nagyon kevés információt árult el arról, hogy mire számíthatunk a negyedik évadban.

„Határozottan van néhány ötlet. Semmit sem szeretnék elárulni, de határozottan van néhány ötlet. Kicsit felborult az irány, ami a karaktereket és a kapcsolatokat illeti”

– nyilatkozta korábban az amerikai Glamournak.

Darren azonban elárulta, hogy Sofia, Camille potenciális új szerelme, természetesen, visszatér az új részekben.

„Igen, határozottan úgy érzem, hogy Sofia nélkül nem tudjuk elmesélni a történetet. Camille egy kicsit szabad szellemű és nagyon nyitott a szexualitásával kapcsolatban, amit már az elejétől fogva megalapoztunk.”

Egy másik kapcsolat, amelyet Star a negyedik szériában tovább szeretne vizsgálni, a Mindy, Nicolas (Paul Forman) és Benoit (Kevin Dias) közötti szerelmi háromszög.

„Nicolas egy nagyon okos karakter, de szerintem egy trükkös fickó is. Szerintem ő egy kicsit azt a Mindyt képviseli, aki régen volt, akivel nagyon jól érzi magát. Benoit egy kicsit inkább a művészi lelkét képviseli, és szerintem igazi harc van köztük. Mindkét oldala verseng az elsőbbségéért”

– fogalmazott.

Starr azt is elmondta, hogy a negyedik évadban más karakterek szemszögéből is láthatjuk majd a történetet, például Sylvie szála jobban előtérbe kerül majd.

„A kezdetektől fogva ő egy olyan karakter, aki nem akarja, hogy megismerjék. A történeteket különböző nézőpontokból látod. Azt hiszem, most, hogy egy kicsit Sylvie szemszögéből látjuk a világot, többet fogunk megtudni Sylvie-ről.”

A showrunner arról is beszélt, hogy ahogy a sorozat fejlődött, úgy fejlődött az elképzelése is arról, hova tartanak a karakterek. Megteremtik a saját lendületüket, amikor új karaktereket vezetsz be.

„A karakterek saját életet élnek, ahogy váratlan irányba visznek. Szóval, nem szeretem, ha kemény és határozott elképzeléseim vannak arról, hogy hol kell véget érnie, mert úgy érzem, mint az életben, a karakterek is különböző irányokba vezetnek majd.”

A pletykák szerint az eddigi szereplők mellett. Star, aki a Szex és New York producere is volt, nemrég sokat sejtetve arra utalt, hogy Kim Cattrall is feltűnhet a sorozat folytatásában.

„[...] határozottan úgy érzem, hogy nagyszerű energiát hozna a sorozatba.”

(Marie Claire)

Nyitókép: emilyinparis/Instagram