Az Emily Párizsban című sorozat szereplői a 3. évad egy vetítésén a Francia Főkonzulátuson 2022. december 15-én New Yorkban.

Újabb fontos részletek derültek ki az Emily Párizsban új évadáról

Augusztusban érkezik az Emily Párizsban negyedik évada, most újabb részletek derültek ki a folytatásról.

Tűkön ülve várják a rajongót augusztus 15-t, ekkor debütál ugyanis az Emily Párizsban 4. évadának első részlete a Netflixen, a további epizódok pedig szeptember 12-től lesznek láthatók.

A 3. évad fináléja sok kérdést hagyott nyitva: vajon Emily és Gabriel végre összejönnek, vagy a nő újra Alfie-val fog járni? Ezt csak az idő fogja eldönteni, de úgy tűnik, minden lehetséges, hiszen Gabriel (Lucas Bravo) és Alfie (Lucien Laviscount) is visszatér a negyedik évadban.

Sokáig nem volt biztos, hogy Alfie szerepel-e a az új részekben, mivel a harmadik évad végén szakított Emilyvel.

Lucien Laviscount azonban a virginradio.co.uk-nak adott interjújában nemrég megerősítette, hogy visszatér a sorozatba és azt is elárulta, hogy a negyedik évad „szívszorítónak” ígérkezik szeretett karaktere számára.

„[Alfie] elindul azon az úton, hogy felfedezze, ki is ő valójában, és választ kap néhány igazi igazságra, ami egy kicsit szívszorító”

– magyarázta a színész a folytatásról, amelyről hozzátette, hogy „egy kicsit több romantikára” számíthatunk majd.

„Szerintem ez egy szórakoztató évad lesz. Sokkal szórakoztatóbb és sokkal érzelmesebb. Ebben az évadban kevesebb ütést tartogatnak, a dolgok tényleg kiteregetésre kerülnek."

Laviscount arról is beszélt, mennyire szerette az Emily Párizsban stábját, mindenkit dicsérve, aki részt vett a Netflix sorozatának elkészítésében.

„Tényleg különleges helyet foglal el a szívemben minden szereplő. Olyan sokat tettek értem. Ritka, hogy ez megtörténik, mindig van egy kis hiányzó láncszem, vagy egy őrült láncszem, vagy valami, ami nem egészen passzol. Míg az Emily Párizsban a kezdetektől fogva akadálymentes volt számomra.”