Lily Collins

Emily Párizsból új városba költözik  – jön az 5. évad

Bár Darren Star, a sorozat alkotója szerint Emily új úti cél felé veszi az irányt, Párizst nem hagyja magára.

Az Emily Párizsban visszatér az ötödik évaddal – közölte hétfőn a Netflix, hozzátéve, hogy Emily római tartózkodása a vártnál kicsit hosszabb lehet.

Az Emilyt alakító Lily Collins a Good Morning America című műsorban is megerősítette, hogy Darren Star sorozata újabb évaddal folytatódik, később pedig egy teaser videót is posztolt az Instagramján.

„Nincs jobb hely Rómánál”

– mondja Collins a teaserben, mielőtt belekortyolt a csészéjébe, amelynek alján egy ötös szám látható, megerősítve a közelgő évadot.

Az interjúban Collins beszélt Emily új romantikus érdeklődéséről, az Eugenio Franceschini által alakított Marcello Muratoriról, akivel a lány egy síelésen ismerkedett meg a francia Alpokban.

„Marcello egy teljesen más kaland, amit azért szeretnénk Emily számára, mert végső soron azt szeretnénk, hogy Emily jobban meg tudja találni a munka és a magánélet egyensúlyát. Azt szeretnénk, hogy Emily feltétel nélkül tudjon mosolyogni. Azt akarjuk, hogy túlmutasson a nyaraló üzemmódján. És ő [Marcello] pont ebben a tökéletes időben jön”

nyilatkozta Collins a Netflix Tudumnak.

Darren Star megerősítette, hogy bár Emily Rómába megy, Párizst nem hagyja el.

„El vagyunk ragadtatva az Emily Párizsban idei évadának hihetetlen visszhangjától, és izgatottak vagyunk, hogy visszatérhetünk egy ötödik évadra, hogy folytassuk Emily kalandjait Rómában és Párizsban! Emily jelen lesz Rómában is. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz Párizsban, de Rómában is jelen lesz.”

Star elmondta, hogy Emily Rómába költözése, hogy marketingügynöksége új irodáját vezesse, abból a vágyból született, hogy „a nézők előtt járjon, és váratlan helyekre vigye őket”, és bebizonyítsa, hogy „a műsor képes nagyobb lábnyomot hagyni”.

Marcello megjelenése nem jelenti azt, hogy a rajongók kedvence, Gabriel teljesen kikerül a képből, de az olasz férfi mindenképpen erős versenyző lesz Emily szívéért, mondta a sorozat alkotója.

„Úgy érzem, hogy igazi szikra, igazi kapcsolat és igazi romantikus kapcsolat van közöttük. Ennek nagy része a következő évadban is folytatódni fog.”

A negyedik évad második, öt epizódját tartalmazó része Emily és Gabriel szakításával kezdődött, de azzal ért véget, hogy a férfi rájött, hiba volt véget vetni az Emilyvel való kapcsolatnak.

„Sajnos Gabrielnek meg kell birkóznia döntésének következményeivel”

– mondta Collins.

(Independent)

Nyitókép: emilyinparis/Instagram