Emily Párizsban egyik jelenete Lily Collinssal

Emily Párizsban: A rajongók csak egy dologban értettek egyet

Az Emily Párizsban harmadik évadja decemberben került fel a Netflixre és már-már egyfajta ünnepi hagyománnyá vált, hogy a kanapén ülve, bejglit majszolva lessük Lily Collins kalandjait a festői Párizsban.


Bár a rajongókat minden a sorozatban látható kiegészítő (köztük Emily ikonikus telefontokja is) roppantul izgatja, a harmadik évad kapcsán a cselekmény volt az, ami igazán heves reakciókat váltott ki.

Szemeket becsukni azoknak, akik még nem látták a sorozat új évadját, spoiler következik.

A második évad végén, mikor utoljára láttuk a közösségi média marketingest, akkor épp választás előtt állt: Párizsban maradjon-e és Sylvie-nek dolgozzon, vagy visszatérjen az Egyesül Államokba Madeline-nal.

Az új évadban a döntést meghozta és a francia csillogást választja és a londoni fiúval, Alfie-val való kapcsolatán dolgozik. Emily közben egészen boldognak tűnik a kapcsolatában, miközben barátságot ápol egykori szerelmével és jelenlegi haverjával, a séf Gabriellel is.

Az évad fináléjában azonban egy váratlan fordulattal Camille az oltárnál utasítja vissza Gabrielt, mert érzi a férfin, hogy igazából Emilyt szereti. Alfie ezután úgy dönt elmegy, otthagyja Emilyt, ugyanis nem hajlandó csak második választás lenni.

Na, és ekkor derül ki, hogy Camille terhes. Bizony, óriási a dráma.

A nézők között rendkívül megoszlottak a vélemények: sokan gyűlölték az egész évadot, másoknak minden apró részlet is tetszett benne. Egy dologban azonban az egész világról minden néző egyetértett: Alfie ennél sokkal jobbat érdemelt volna.

A rajongók a Twitteren fejezték ki együttérzésüket a karakter iránt, akinek már most várják a 4. évadbeli visszatérését.