Az Emily Párizsban című sorozat szereplői

Már forog az Emily Párizsban 4. évada – nem csak a francia fővárosban

Az Emily Párizsban negyedik évada hivatalosan is úton van, és nem meglepő módon mindenki csak erről tud beszélni, hiszen az előző évad fináléja sok kérdést hagyott maga után.

A várva várt negyedik évad forgatását eredetileg 2023 őszére tervezték, de a SAG-AFTRA (a Screen Actors Guild - Amerikai Televíziós és Rádiós Művészek Szövetsége) sztrájkját követően csúszott a forgatása.

Ebben a hónapban újra elindult a forgatás, a szereplők visszatértek a fővárosba, és a hírek szerint a producerek még az idén Párizsban rendezett olimpia júniusi kezdete előtt be szeretnék fejezni.

Talán ezért is van az, hogy az Emily Párizsban negyedik évada a hírek szerint vadonatúj helyszínen játszódik majd.

A népszerű netflixes sorozat egy része állítólag az olasz fővárosban, Rómában játszódik majd, írja a brit Marie Claire.

„Bár Emily szíve mindig hű marad Párizshoz, az élete ebben az évadban váratlan fordulatokat vesz. Ne lepődjetek meg, ha egy római vakáción találjátok őt”

– mondta az Emilyt alakító Lily Collins a Netflix 2023 TUDUM rendezvényén.

Azt még nem tudni, mikor lesz látható a 4. évad, de valószínűleg még idén télen láthatjuk majd az új részeket.

A harmadik évad végén Emily úgy döntött, hogy Párizsban, a Savoirban marad ahelyett, hogy visszatérne Chicagóba amerikai főnökével, Madeline-nel.

„Nyugodtan mondhatjuk, hogy drámai véget ért a tavalyi évad, és meglepetés! Nem ér véget. Annyit elárulhatok, hogy még több móka, még több divat és persze még több dráma vár rátok. Emilynek el kell döntenie, hogy tényleg minden, amit valaha is akart, az-e az, amire szüksége van, és bár Emily szíve mindig hű marad Párizshoz, az élete váratlan fordulatokat vesz ebben az évadban”

– fogalmazott korábban Collins.