Lucien Laviscount

A-listás énekesnővel randizik az Emily Párizsban sztárja

Az Emily Párizsban negyedik évada hivatalosan is elindult, a forgatás a francia fővárosban zajlik. És bár a az új részek megjelenési dátuma még nincs meg, az biztos, hogy a croissant, a pezsgő és Patricia Field iránti szeretetünket újra fel fogja éleszteni.


A harmadik évad drámai fináléja sok kérdést felvetett, a rajongók pedig kíváncsian várják, hogy mi lesz Emily és Gabriel, és persze Alfie sorsa.

Azt nem tudni, hogy Emily volt barátja, Alfie (akit Lucien Laviscount alakít) visszatér-e a Netflix-sorozat negyedik évadában, bár a színész nemrég elárulta, hogy nyitott lenne a visszatérésre, így ez lehetségesnek tűnik.

A héten azonban nem Laviscount szakmai jövője került a címlapokra, hanem a kapcsolatai: a 31 éves színész a hírek szerint egy A-listás énekesnővel randizik.

A hírek szerint Laviscount Shakirával randizik, és nem meglepő módon az internet teljesen rápörgött a hírre.


Alkalmanként találkozgat vele

− mondta egy forrás az Us Weeklynek Shakira és Laviscount kapcsolatáról, majd elmondta, hogy a pár a Punteria klipjének forgatásán találkozott.

A forrás szerint az énekesnő „kellemesen meglepődött azon, hogy milyen bájos és vicces", míg egy másik forrás azt mondta a kiadványnak, hogy „nagyon belezúgott a lányba", hozzátéve, hogy „Shakira és Lucien között egy könnyed játékos dolog van".

Laviscount számára nem idegenek a nagy horderejű kapcsolatok, hiszen 2011-ben Kerry Katonával randevúzott, miután a Celebrity Big Brotherben találkoztak.

Az egykori pár még egy címlapfotózást is készített az OK! magazinnal Reméljük, örökké együtt leszünk címmel.

Lucien Laviscount \u00e9s Shakira

Fotó: Profimedia

Laviscount, aki 19 éves volt, amikor az egykori pár megismerkedett, a 12 éves korkülönbségükről így nyilatkozott:

Ő nem túl öreg nekem! Nekem az idősebb nők tetszenek. Azokat a nőket szeretem, akik tudják, hogy hol tartanak. Amikor Kerryvel vagyok, egyáltalán nem érzem, hogy korkülönbség lenne közöttünk.

A pár nem sokkal a címlapfotózás után szakított, Kerry pedig azt nyilatkozta:

Szeretem őt, de nem megyek hozzá feleségül.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Profimedia