A született feleségek tévé sorozat női karakterei

3+1 erős női sorozat karakter, akik inspirálnak minket

A sorozatokban megjelenő erős női karakterek inspirálnak minket, és megmutatják, hogy függetlenül a neveltetéstől, a karrierutaktól vagy az univerzum által kiosztott lapoktól, a nők tagadhatatlanul erősek, és képesek a legjobbat kihozni a helyzetükből.


Néha ezek a karakterek a saját életünket tükrözik, és egy kicsit közel állnak hozzánk, legyen szó akár egy fiatal, egyedülálló anyáról, vagy egy tinédzserről, nem átlagos problémákkal. Tudunk velük azonosulni és képesek minket inspirálni, hogy jobbá és erősebbé váljunk. Lássunk hát 3+1 erős, női sorozat karaktert!

1. Wednesday Addams

Színész: Jenna Ortega

Karakter: Az erős nőknek nem kell mindig ragyogónak, vidámnak és rózsaszín felhőkben úszónak lenniük. Gondoljunk csak Wednesday Addamsre, aki gyilkos tekintete és a sötétség iránti szeretete ellenére is mindent megtett, hogy a Nevermore Akadémia diákjait megmentse és a gyilkossági ügyek végére járjon.

Legjobb mondat:

„Az érzelmek kapudrogok. Lelki bajokhoz, majd síráshoz vezetnek.”

2. Eleven

Színész: Millie Bobby Brown

Karakter: A szokásos tinédzserkori szorongások mellett Elevennek szuperképeségeivel és furcsa életével is meg kell küzdenie a mindennapokban. Barátai mindig számíthatnak rá és képes az életét is kockáztatni értük és családjáért.

Legjobb mondat:

„Egy barát nem hazudik.”

3. Beth Harmon

Színész: Anya Taylor-Joy

Karakter: Ha nehezen indul az életed, az nem kell, hogy visszatartson attól, hogy később óriási sikereket érj el az életben. Lásd Beth Harmont, akit nem érdekelt a többszöri visszautasítás sem, és könnyedén meghódította a férfiak uralta sakkvilágot. Igazi ikon!

Legjobb mondat:

„Sokkal könnyebb sakkozni az ádámcsutka terhe nélkül.”

3+1. Georgia

Színész: Brianne Howey

Karakter: Oké, lehet, hogy Georgia nem a legjobb döntéseket hozza meg az életben (pl. gyilkosság, csalás, hazugságok), de az teljesen világos számunkra, hogy minden, amit teszt, azt lányáért és fiáért teszi. Egyedülálló anya 15 éves kora óta, aki mindig is csak gyerekei érdekeit tartotta szem előtt. Rengeteg nehézségen ment keresztül élete során, de mindent megoldott és emelt fővel távozott.

Legjobb mondat:

„A szerelem sok minden, Maxine. A biztonság nem tartozik közéjük.”



Természetesen rajtuk kívül még számtalan erős, női karaktert lehetne felsorolni, kezdve a Szex és New York-tól egészen a Született feleségek összes karakteréig.

Nyitókép: Getty