Zendaya az Eufória című sorozatban

Kiderült, mikor készül az Eufória 3. évada

Az évek óta tartó csúszások után az HBO sorozatának meg kell küzdenie azért, hogy megőrizze aktualitását. Vajon a távoli helyszínek és egy tervezett történet, amelyben Zendaya nyomozót alakít, elég lesz a megmentéséhez?

Sokáig egyre valószínűtlenebbnek tűnt, hogy az Eufória valaha is visszatér a képernyőre. Idén év elején bejelentették a gyártás határozatlan idejű késését az egyik főszereplő, Angus Cloud halála, valamint egy másik szereplő, Barbie Ferreira távozása után.

Ráadásul a sorozat középiskolás tinédzserekről szól, és a színészek már jócskán a húszas évei közepén járnak (ugyanez igaz az eredeti közönség nagy részére is), így néhány év kimaradás is sokat számít.

Ahogy a késések egyre csak halmozódtak, a harmadik évad kilátása egyre kevésbé tűnt hihetőnek.

A Variety beszámolója szerint azonban a forgatás jövő év januárjában végre elkezdődik, és a teljes főszereplőgárda visszatér.

„Izgatott vagyok, hogy készen állunk arra, hogy januárban elkezdjük az Eufória forgatását. Nem is lehetnénk boldogabbak a Sammel és ezzel a hihetetlen szereplőgárdával való kreatív partnerségünkkel. Alig várjuk, hogy az Eufória új évadát életre keltsük a rajongók számára”

– fogalmazott Francesca Orsi, az HBO egyik vezetője egy nyilatkozatban.

A történet részletei egyelőre nem ismertek, de azt tudjuk, hogy a sorozat rendezője, Sam Levinson korábban fontolóra vett egy ötéves időugrást, ahol a sztori szerint Rue (Zendaya) magánnyomozóként dolgozik, és a világ különböző pontjain, többek között Olaszországban és Szingapúrban történő forgatásokat fontolgatott.