Timothée Chalamet és Rebecca Ferguson a Dűne című filmben

Ezért jó, hogy itthon is elindul az HBO Max

Március 8-án indul az HBO Max Magyarországon, mely az HBO GO-t váltja. A streamingszolgáltató különböző akciókkal készül, mutatjuk, milyenekkel.

Olcsóbb előfizetés

Ahogy az eddig is tudható volt, idén végre itthon is elérhetővé válik a WarnerMedia közvetlen streamingfelülete, az HBO Max, mely március 8-án váltja le az HBO GO-t. A streamingszolgáltató a nyitás alkalmából több akcióval is készül, többek közt csökkenti a havidíjat az új és a meglévő előfizetők számára, valamint éves előfizetésre is lesz lehetőség, az HBO Max új ára havi 2390 forint lesz, írja a 24.hu.

Az aktív és közvetlen HBO GO előfizetéssel rendelkező ügyfeleknek semmi teendőjük nincsen, ők automatikusan átkerülnek az új felületre, ahol csökkentett, 1590 forintos havidíjjal használhatják majd az új szolgáltatást. Ez azokra az új felhasználókra is vonatkozik, akik március 31. előtt regisztrálnak.

A legújabb filmek a kínálatban

Az HBO Maxon már 45 nappal a mozipremier után láthatók lesznek a Warner Bros. mozifilmjei, a legfrissebb alkotások közül például a Mátrix: Feltámadások, a Dűne, a Richard király, A maffia szentjei és a Tom és Jerry.

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indult Európában: Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra voltaz első hat európai ország, ahol elérhetővé vált a vadonatúj streamingszolgáltató, írtuk korábban.

A streamingszolgáltató 2022-ben a fokozatos globális bevezetés részeként a következő területeken válik elérhetővé: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia, ám ezeken túl több országban is tervezik a szolgáltatás bevezetését.

Nyitókép: Instagram / dunemovie