Beatrice Grannò, Haley Lu Richardson, Simona Tabasco, Meghann Fahy, Sabrina Impacciatore és Jennifer Coolidge A Fehér Lótusz című sorozat második évadának Los Angeles-i premierjén a Goya stúdióban 2022. október 20-án

Komoly probléma sújtotta A Fehér Lótusz harmadik évadát

A rajongók már nagyon várják a folytatást.

A Fehér Lótusz 2021-ben robbant be a képernyőkre, pillanatok alatt elképesztő népszerűséget szerezve, majd szinte minden létező díjat elnyert, Jennifer Coolidge-ot pedig szupersztárrá tette.

A sorozat első két évadában a Fehér Lótusz hotel és személyzete nyáron át nyitotta meg kapuit egy sereg gazdag, de boldogtalan vendég előtt – az első a hawaii Mauin, a második pedig Szicíliában, majd mindkét évad sokkoló halálesettel végződött.

A harmadik évad forgatása jelenleg is zajlik, a rajongók pedig tűkön ülve várják, hogy láthassák. De hogyan és kikkel fog folytatódni a sorozat?

Elfogták-e Greget gyilkos terve miatt? Az első évadban megismert Shane és Rachel még mindig együtt vannak? Belinda végre megnyithatta wellness spa-ját? Visszatér-e Jennifer Coolidge egy flashback cameo erejéig?

Úgy tűnik, hogy egy kis időt kell várnunk, hogy megkapjuk a fenti kérdésekre a választ, mivel a várva várt harmadik évad jelentős késés elé néz.

A sorozatot eredetileg 2024-re tervezték, de a hírek szerint a harmadik évad forgatása késik a hollywoodi sztrájkok miatt késik.

A hollywoodi forgatókönyvírók és színészcéh (SAG-AFTRA) több mint 60 év óta először sztrájkolt együtt, jobb fizetést és munkakörülményeket követelve. Mivel egyelőre nem tudni, a mostani sztrájk meddig fog tartani, A Fehér Lótusz harmadik évadának gyártása és így megjelenési dátuma is kétségtelenül tovább fog csúszni, ahogy számos más produkciót is hasonlóan érint a probléma.

„A Fehér Lótusz ideális esetben 2024-ben akart indulni. De van némi kérdés a sztrájk időzítésével kapcsolatban”

– magyarázta Francesca Orsi, az HBO ügyvezető alelnőke és drámákért felelős vezetője.