A Fehér Lótusz egyik jelenete

Minden, amit eddig tudhatunk A Fehér Lótusz 3. évadáról

A Fehér Lótusz második évadának végén sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon az antológiasorozat visszatér-e egy új szezonra. Mike White-nak — a sorozat készítőjének — már vannak tervei az új részeket illetően. Mikre lehet számítani? Kik lesznek a visszatérő karakterek? Mikor jöhet a megjelenés?


A harmadik szezon az eddig megszokottakhoz méltón egy szinte teljesen új vendégcsoportot mutat majd be, természetesen néhány remélt visszatérő karakterrel. A második évadban többek között olyan színészek tűntek fel a szálloda lakóiként, mint Aubrey Plaza, Theo James, Meghann Fahy, valamint Michael Imperioli és Will Sharpe.

Az első évad óta egy visszatérő szereplőként van jelen a sorozatban Jennifer Coolidge karaktere, aki egészen a második évad fináléig kétséges volt, hogy ott lehet-e még az új epizódokban. Vajon láthatjuk még? Ehhez bizony érdemes megnézni az eddigi részeket az új évad debütálásáig.

Mellette Connie Britton is, aki az első évadban Nicole-t alakította, majdnem visszatért a második felvonásra, viszont írói változtatások miatt kiírták a karakterét. Legalábbis egyelőre. Egy korábbi nyilatkozatában így beszélt a szereposztásáról:

„Azt akarta — Mike White —, hogy benne legyek a második évadban, és volt egy ötlete a karakterrel kapcsolatban, amit imádtam. Az a szándékunk, hogy a harmadik évadban megcsináljuk. A szereposztás egy darabja nem működött a második évadban, és reméljük, hogy ezt a harmadikban meg tudjuk oldani.”

A második szezon zárásában ejtett utalások szerint a folytatás „a halál, a keleti vallás és spiritualitás szatirikus és vicces szemléletéről” fog szólni — olvashatjuk a Vanity Fair cikkében. Ami még az új évad különlegessége lehet, hogy egy nagyobb kontinentális váltással ugranak majd a történetmesélésben az ázsiai vendéglátóegység bemutatásával.

Egyelőre nincs információ arról, hogy mikor érkeznének az új részek. White egy podcast-beszélgetés során elárulta, hogy egy ideig még eltarthatnak az előkészületek, egy kicsit pedig pihenni is szeretne, hogy inspirációt gyűjtsön a következő munka előtt.

„Nincs sok benzin a tankban. Szóval ki kell találnom, hogyan kapcsolódjak ki és frissítsem fel magam, vagy valami ilyesmi.”