gal gadot hofeherke gonosz kiralyno

​Gal Gadot lesz a Hófehérke film főgonosza​​

Gal Gadot már az utolsó tárgyalásokat folytatja a készülő Hófehérke gonosz királynőjének szerepéért. A színésznő főként a DC-filmek Wonder Womanjeként ismert, így egészen új szerep lesz a másik oldalon harcolnia.


Az időtlen klasszikus tündérmesében a címszereplő rosszakaró mostohája egy mérgezett almát akar megetetni Hófehérkével, miután féltékeny lett a lány szépségére. A varázstükörnek feltett kérdés minden meserajongónak a fülében cseng:

„Tükröm, tükröm mondd meg nékem! Ki a legszebb a vidéken?"

A cselekmények során találkozunk a hét törpével, akik segítségül befogadják Hófehérkét házukba, és a merénylet után pedig a feltűnik a herceg, aki egy csókjával megmenti az áldozattá vált szépséget.

A főszereplő bőrében a West Side Story egykori sztárját, Rachel Zeglert láthatjuk, a rendezői széket pedig Marc Webb foglalja el, aki leginkább az Andrew Garfield főszereplésével készült A csodálatos Pókember és az 500 nap nyár című filmekkel vált ismerté.

Az eddig cím nélküli film producere Marc Platt lesz, aki a Benj Pasek és Justin Paul dalszerző duó mellett új zenét is komponál a történet köré.

A forgatások várhatóan jövőre fognak elkezdődni, a Disney viszont már 2016 óta dolgozik ezen a feldolgozáson. A tervek között szerepel még a Halle Bailey főszereplésével készülő A kis hableány, a PinokkióTom Hanksszel és egy Jon M Chu által rendezett Lilo és Stitch-adaptáció is.