A Grace klinika, jelenetkép

A Grace klinika egyik kulcsfigurája hagyja ott a sorozatot

A Grace klinika állítólag elveszíti egyik legnagyobb sztárját. A Deadline szerint Jake Borelli hét évad után elhagyja a sikeres orvosi drámát, mint Levi Schmitt. A források azt is állítják, hogy Borelli még arról tárgyal, hogy visszatérjen néhány epizód erejéig a nemrég bejelentett 21. évadban, hogy lezárja karaktere történetét.


Az ABC egyelőre nem kommentálta a távozásáról szóló híreket, amelyek egybeestek a színész május 13-i születésnapjával. Borelli a 14. évadban csatlakozott A Grace klinika szereplőgárdájához visszatérő szerepben. A 16. évadra Levi Schmitt karaktere főszereplővé lépett elő.

Borelli egyik legfontosabb történetszála a 15. évadban jött, amikor karaktere coming outolt, és kapcsolatot kezdett Dr.Nico Kimmel (Alex Landi) – így ő lett az első nyíltan meleg férfi karakter a drámában.

Miután Nico és Levi első csókját 2018-ban adásba került, maga Borelli is coming outolt.

Mivel magam is meleg vagyok, a ma esti epizód nagyon különleges volt számomra. Ez pontosan az a fajta történet, amire fiatal meleg srácként vágytam...hihetetlen, hogy képes vagyok életet adni Dr. Levi Schmittnek, aki elkezd megküzdeni a saját szexualitásával

– írta az Instagramon.

Dr. Nico 2022-ben elhagyta a sorozatot, majd rövid időre visszatért a jelenleg futó 20. évadban. Amikor azonban összetalálkozott exbarátjával, Levivel, kiderült, hogy Nico új kapcsolatban él, és első gyermekét várja.

Az ABC 2024 áprilisában jelentette be, hogy A Grace klinika még ebben az évben visszatér a 21. évaddal, és ezzel bebiztosítja pozícióját a tévétörténelem leghosszabb ideig futó főműsoridős orvosi drámájaként.

A Grace klinika rajongóinak hűsége és szeretete egy történelmi 21. évadba repített minket, és ennél nem is lehetnék hálásabb

– mondta a sorozat készítője, Shonda Rhimes a sorozat megújításáról.

Mindeközben Borelli távozásáról szóló hírek szerint nem ez lesz az egyetlen szereplőváltás a 21. évad előtt. A Deadline értesülései szerint olyan színészeknek, mint Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Kim Raver, Caterina Scorsone és Camilla Luddington, a következő széria előtt lejár a szerződése.

Az sem világos, hogy a sorozat veterán karaktere, Dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo) visszatér-e a 21. évadban, miután a 19. évad végén visszalépett a teljes munkaidős szereptől.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimédia