A Wednesday egyik jelenete

A legjobb hátborzongató sorozatok, mert közeleg a Halloween

Közeleg a Halloween-ünnepe, így érthető, ha kicsit jobban vágysz most a sorozatokra. A Wednesday persze remek választás lehet, de sajnos még mindig nem érkezett meg a második évada, így, ha valami újra vágynál, akkor a listánk neked szól!


Hannibal

Nem biztos, hogy készült valaha is vizuálisan lenyűgözőbb horrorsorozat a Bryan Fuller művészien gyönyörű Hannibaljánál. A Mads Mikkelsen és Hugh Dancy főszereplésével készült sorozat egy új történetet dolgoz fel- egy FBI-ügynök együtt érez a legendás kannibállal -, miközben megőrzi a Hannibal Lector-filmek témáit.

American Horror Story

A horror műsorok királya, Ryan Murphy 2011-ben indította útjára az American Horror Story sorozatát Brad Falchukkal. A tematikus sorozat komoly kitartással rendelkezik, és immár a 12. évadját éli. Az idei évadban Emma Roberts mellett Cara Delevingne és Kim Kardashian is felbukkan.

Black Mirror

A Black Mirror sorozat a technológia által vezérelt félelmeinket tükrözi, és figyelmeztető, baljós hangulatú történeteket kínál a disztópikus valóságról, amely felé az emberiség újításai mindannyiunkat sodorhatnak. A sorozat részei mind különállóak, így kedvünkre nézhetjük bármelyiket.