Harry herceg és Meghan Markle 2018. május 19-én, az angliai Windsor-kastélyban található Szent György-kápolnában tartott esküvőjük után távoznak.

Memoárt ír Harry herceg

Harry herceg nemrég bejelentette, hogy memoárt ír, melyet legkorábban 2022-ben olvashatunk.

Harry memoárjáról úgy nyilatkozott, hogy „pontos és teljesen igaz" emlékirat lesz, melyet „nem hercegként ír, aminek született, hanem akként az emberként, akivé vált", idézi őt a People.

Sussex hercege, akinek könyve, valamint abból készülő hangoskönyve a Penguin Random House nevű kiadónál jelenik meg, J R Moehringer Pulitzer-díjas amerikai regény- és újságírót kérte fel szellemírónak.

„Annyi mindent csináltam már életemben, és remélem, hogy a történetem – a csúcsok és mélypontok, a hibák, a megtanult tanulságok – elmesélésével segíthetek megmutatni, hogy akárhonnan is érkezünk, több a közös bennünk, mint gondolnánk. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hogy megoszthattam az eddigi életem során tanultakat, és izgatottan várom, hogy az emberek első kézből olvassák el az életem pontos és teljesen igaz beszámolóját"

– mondta Harry.


A memoárba bekerült jó pár részlet Harry gyerekkoráról, az Afganisztánban folytatott katonaságáról és feleségével, Meghan Markle-lal való megismerkedéséről, valamint gyerekeikről is.

A könyvből és hangoskönyvből származó bevételeket a herceg jótékonysági célokra ajánlja fel.

Nemcsak Harry, de Meghan Markle is írásra adta a fejét, nemrég jelent meg a The Bench (A pad) című gyerekkönyve, mely az apa-fiú kapcsolatot mutatja be az anya szemszögéből.

„Versként indult, melyet a férjemnek írtam apák napjára egy hónappal Archie születése után. Ebből a versből lett ez a történet"

– nyilatkozta korábban Markle.